Horkestar pre objavljivanja albuma u Japanu nastupa u Božidarcu 14. aprila (VIDEO)
Horkestar, Foto: Promo

alternativni aktivistički hor i bend

Horkestar pre objavljivanja albuma u Japanu nastupa u Božidarcu 14. aprila (VIDEO)

Ove subote u Božidarcu uokviru serijala Vračar Rocks nastupiće Horkestar, Hrabri Krojač i Bulevar Vodenih Mozaika

Objavljeno: 15:45h

Horkestar je alternativni aktivistički hor i bend iz Beograda. Postoje 18 godina i neguju ideju da grupa ljudi - pesmom - može preneti jaču poruku nego bilo koji pojedinac. Horkestar je inicijator međunarodnog Festivala aktivističkih horova "Svi u glas".

Ove godine Festival se održava u Zagrebu 21 - 22.4. Pred put u Zagreb, ovaj sastav će pred publikom u Božidarcu izvesti deo svog standardnog repertoara ali i neke nove pesme. U procesu su finiširanja albuma koji će im biti objavljen u Japanu i Srbiji.

Hrabri Krojač je Pop/Rock/Funk bend iz Beograda, osnovan 2011. godine sa EP-jem iza sebe i albumom pred sobom. Cilj im je da ljude pokrenu na ples, razmišljanje i zbližavanje.

Beogradski bend Bulevar vodenih mozaika je nastao sredinom 2010 godine, sa ciljem da se osveži muzička scena u Srbiji. U zanimljivom nazivu benda krije se upravo ono o čemu njegovi članovi pričaju sa nama: o prolaznosti, traženjima, nadanjima, pritiscima, ćutanjima ... o svemu onome što čini nas i o čemu piše život. U pojedinim pesmama osvrću se na mutnu prošlost, i kao odgovor na nadolazeću plimu negativne energije, skoro proročanski najavljuju pomeranja u društvenom i socijalnom smislu u budućnosti. Karte se mogu kupiti u Felix Shop-u po ceni od 400 dinara koliko će koštati i na ulazu na koncert.

Bonus video

OVAJ PLESNI PAR ODUŠEVIO JE SVE NA FEJSBUKU: Izašli su na podijum i svi su ZINULI kad je krenula muzika!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.