Dobili ste Šamarčinu od E Play-a! Šta se krije iza priče o unakaženim devojkama? (VIDEO)
Maja Cvetković, Foto: Sendy Kumalakanta

da li ste pogledali novi spot?

Dobili ste Šamarčinu od E Play-a! Šta se krije iza priče o unakaženim devojkama? (VIDEO)

Najčudniji deo celog tog dana i snimanja je kada smo išle ulicom sa svim tim krvavim ranama i ožiljcima, priča Maja

Objavljeno:

Alternativni bend E Play sa predstojećeg albuma “Sloboda” objavio je novi singl “Šamarčina”, kog prati izazovni spot u kome se članice Maja Cvetković i Kristina Jovanović šokantno pojavljuju sa licima prepunim ožiljaka.

Basistkinja i pevačica Maja Cvetković kaže da se tekst “Šamarčine” odnosi “na velike životne udarce i samobodrenje da će nam biti bolje”, dok je bend u spotu otišao jedan korak dalje, snimivši “prvi angažovani spot koji je ikada izašao iz E-play video produkcije”.

“Čitajući novine svaki dan, konstantno smo bili izloženi vestima o nasilju u porodici. Samim tim, došli smo na ideju da predstavimo jednu klasičnu srpsku priču nasilja u porodici i da damo podršku a i poruku da se može izaći iz ‘začaranog kruga’ u kome se žene nalaze. Ženski deo benda je bio spreman da to verno predstavi, a tome su svakako doprilnele i dobro urađene maske na našim licima”, kaže Maja Cvetković.

Album “Sloboda” rađen u produkciji Voje Aralice, koji će do kraja aprila objaviti na CD-u promoterska kuća Long Play, već je najavljen spotovima “Srešćemo se” i “Da budemo samo dobro”, a za “Šamarčinu” E Play je odlučio da krene u vizuelno novom i provokativnom pravcu sarađujući sa režiserom i kamermanom Vukom Protićem.

U “Šamarčini” Maja Cvetković i prateća pevačica Kristina Jovanović pokrivene su fascinantno uverljivim ožiljcima, koje je uradio majstor za specijalne efekte Sendy Kumalakanta. Uloga nasilnog muža/dečka poverena je prijatelju benda, muzičkom menadžeru Draganu Novičiću, u ulozi majke pojavljuje se rok novinarka Branka Glavonjić, dok su nemi posmatrači nasilja E Play gitarista Nemanja Velimirović i bubnjar Goran Ljuboja-Trut.

“Najčudniji deo celog tog dana i snimanja je kada smo išle ulicom sa svim tim krvavim ranama i ožiljcima, što niko od prolaznika nije obratio pažnju na nas, niti nas je iko pogledao. Ali srećom ožiljci su ipak bili deo maske, pa nam to nije smetalo…”, kaže Maja Cvetković.

Bonus video

Glossy lično - Željko Bebek: Kada vidim suprugu još mi prolaze žmarci

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.