GET THE HELL! Supersuckers, najbolji američki bend za koji niste čuli, opet u Beogradu! (VIDEO)
Foto: Promo

R`n`R fešta

GET THE HELL! Supersuckers, najbolji američki bend za koji niste čuli, opet u Beogradu! (VIDEO)

Bad Music For Bad People opet dovodi legendarne rokere

Objavljeno: 23:26h

Malo je bendova i autora novijeg datuma koji imaju "posebne veze" s beogradskom publikom. Još od pokojnog Granta Harta, koji je probio sankcije sredinom devedesetih, prvi od stranih muzičara zasviravši u prokaženom Beogradu, nije bilo toliko grupa koje su se vraćale na "mesto zločina".

Jedni od njih su Supersuckers. Doduše, od njihove poslednje svirke u rahmetli Malom klubu SKC-a prošlo je čitavih 11 godina, a kako je tad bilo svedoči i ova spektakularna "Bloody Mary Mornin`", koja se svako malo pojavljuje na Jutjubu kad ukucate ime ovog benda:

Skoro 200.000 pregleda u ovih 10 godina svedoči i o polukultnom statusu koji Suckersi uživaju u svetskom muzičkom poretku. Brojni su teškaši i muzičari iz prve svetske lige (poput Lemija Kilmistera ili Edija Vedera) koji su mrtvi ozbiljni tvrdili da su Supersuckers najbolji bend na svetu.

Posebno uživo:

Priliku da se u to uvere imaće, osim Beograđana, i Novosađani, Piroćanci, Kladovčani, kao i Ljubljančani i Zagrepčani. Naime, Edi Špageti i ekipa krstare ovim prostorima već od 5. aprila (Novi Sad @Fabrika), dan kasnije su u Pirotu (DK klub), u subotu u Kladovu (Fusion klub), da bi srpski deo turneje zatvorili nastupom u nedelju u Kulturnom centru Grad (hipsterska meka Savamala).

Šta nas, dakle, očekuje u ovih nekoliko dana, osim mnogo znoja, pokidanih žica i hektolitara ispijenog piva? Pa, najpre miks najzdravijeg rokenrola koga danas možete čuti uživo..

Red kantrija...

A onda opet rokenrol pakao:

Sve u svemu, get the hell, sprema nam se koncert godine!

Cena ulaznica: 1.200 dinara, na dan koncerta 1.500. Tričavih, dodali bismo, imajući u vidu šta nas sve očekuje.

Organizator: Bad Music For Bad People A.K.A. Aleksandar Delibašić.

A evo i najsvežijeg intervjua s njima.

foto: Promo

Za kraj, još ovaj klip, a vi dobro razmislite šta pametnije imate u nedelju uveče.

(S. M. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.