DA LI STE SPREMNI ZA KONCERT GODINE? Poslušajte novi album kultnog benda YO LA TENGO (VIDEO)
Foto: Printscreen

još samo mesec dana

DA LI STE SPREMNI ZA KONCERT GODINE? Poslušajte novi album kultnog benda YO LA TENGO (VIDEO)

Yo La Tengo nastupiće premijerno 12. maja u Domu omladine Beograda

Objavljeno: 15:07h

Yo La Tengo su već decenijama sinonim za indi rok muziku, postoje preko 30 godina, imaju preko 10 albuma, održali su hiljade koncerata, važe za jedan od najboljih bendova uživo, a u Srbiji sviraju prvi put 12. maja 2018. godine u Domu omladine Beograda u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke sa početkom u 21 čas.

Trenutnu postavu benda čine Ira Kaplan (gitara, klavir, vokal), Georgia Hubley (bubnjevi, klavir, vokal) i James McNew (bas, vokal).

Bend je nedavno objavio i petnaesti studijski album pod nazivom “There’s A Riot Going On” za izdavačku kuću Matador Records.

Na albumu se nalazi petnaest pesama, a istovremeno su ga najavila čak četiri singla “You Are Here”, “Shades Of Blue”, “She May, She Might” i “Out Of The Pool”, koji su sa ostalih 11 pesama snimani u produkciji samog benda i predstavljaju nastavak albuma iz 2015. godine “Stuff Like That There”.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, kafeu Zbornica kod Maše i Jace (Skender Begova53b) i u FELIX Shop, TC Sremska (II sprat, radno vreme: 12 – 20h) po pretprodajnoj ceni od 2800 dinara, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 3200 dinara ukoliko ih ostane.

https://www.facebook.com/events/146958895932870/

Bonus video

Espreso Tviter, glumica Ivana Dudić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.