Cane Partibrejkers: Ovo je moždana kastracija, pobedilo je sve protiv čega sam se borio!
Foto: Stefan Jokić

bez dlake na jeziku!

Cane Partibrejkers: Ovo je moždana kastracija, pobedilo je sve protiv čega sam se borio!

- Zbog našeg nekog kukavičluka i snobizma: “Neće mene, njega će” i “Brigo moja, pređi na drugoga”, zbog tog kompromisnog stava koji je prevladao kod nas. Pobedilo je sve protiv čega sam bio, rekao je Cane

Objavljeno: 10.03.2018. 18:56h
  • 96

“O našim životima odlučuju oni koji ne znaju da žive. O tome se radi. Uče nas oni koji ne znaju ništa”, rekao je Zoran Kostić Cane u jednom svom intervjuu za Blic.


– Svi su anestezirani, svi su u hipnozi, pobegli od svog mozga, neće da prepoznaju svoju savest. To je emocionalna dehidracija, moždana kastracija. Navikli su na okove. Niko ne sluša srce svoje, svi se nečega boje. A ovi što nam oduzimaju vreme, pažnju, prisutnost i onda kad im kažeš: „dobro, ajde pokaži šta znaš“, kad ono – ćorak. Sad nepravda fura i ne očekuje da joj se neko suprotstavi.

Postoji li kraj toj nepravdi i pohlepi?


– Ne. To su nizbrdski procesi. Nema kraja jer on hoće sve više i više. Neće da dozvoli da neko ima i to nešto malo, jer i to je njegovo, on hoće sve. Ljude zanima vlast, vlast nad ljudima tako što pokušava sve da im uzme, pa čak i duše na kraju. O našim životima odlučuju oni koji ne znaju da žive. O tome se radi. Uče nas oni koji ne znaju ništa.

Kako smo to dozvolili?


– Zbog našeg nekog kukavičluka i snobizma: “Neće mene, njega će” i “Brigo moja, pređi na drugoga”, zbog tog kompromisnog stava koji je prevladao kod nas. Pobedilo je sve protiv čega sam bio.

Ti si se ipak lično angažovao sa spas pijaće vode u Zrenjaninu.


– Nisam ja nikakav ‘rentarevolucionar‘, upoznao sam neke fine ljude, ali shvatiš gde i s kim živiš, a onda pomisliš „tako ti i treba kad se pecaš na sve to“. Umesto da ostaneš uzvišen jer nikom nije stalo do toga. Čovek hoće sebi sve da podredi, ali neće moći boga sebi da podredi. To su te fiks ideje. Znaš, neko je mislio i da će da pobedi ceo svet, ali nije mogao.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media