ZA LJUBITELJE MUZIKE, BENZINA I ZVUKA MOTORA: Drugi Arhangel Fest 25. i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj
Organizovan je prostor za kamp, parking, obezbeđenje i dotok vode, Foto: Promo

ARHANGEL FEST 2

ZA LJUBITELJE MUZIKE, BENZINA I ZVUKA MOTORA: Drugi Arhangel Fest 25. i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj


Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi posetioci festivala osećaju kao kod kuće

Objavljeno:

Nakon što je 2017. godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest“ na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, a na kojem su, između ostalih, nastupili Ritam nereda, Orthodox Celts, Mortal Kombat i drugi, MK Arhangel najavljuju još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival!

foto: Promo

- Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo - kažu iz MK Arhangel i dodaju da će 25. i 26. maja ugostiti dva velika imena domaće muzičke scene čija imena će saopštiti u narednom periodu.

foto: Promo

„Uz njih će, naravno, nastupiti još nekoliko sjajnih bendova koji će svojim angažmanom doprineti kompletnom raspoloženju.“ Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi posetioci festivala osećaju kao kod kuće:

- Organizovan je prostor za kamp, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja. Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo -poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije!

Bonus video

Espreso i pevač Bojan Marović podelili damama cveće za 8. mart

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.