OVO JE NEVEROVATNO! U Beograd stiže nešto što SRBIJA JOŠ NIJE VIDELA!!!
Unlock your green žurka, Foto: Promo

jedinstvenO

OVO JE NEVEROVATNO! U Beograd stiže nešto što SRBIJA JOŠ NIJE VIDELA!!!

U Beogradu će ovo biti dan za nova iskustva za sve

Objavljeno: 12:09h

Dok proleće polako kuca na naša vrata, mi smo istražili šta nam se sprema sa njegovim prvim danima kada je noćni provod u Beogradu u pitanju.

Za oko nam je, odmah, zapala velika žurka koju sprema jedna irska ekipa. Bliži se Dan svetog Patrika, mnogima od nas samo još jedan dan u mesecu, ali ako pitate nekoga iz Irske, to je najveći dan u godini!

Ove godine, i u Beogradu će ovo biti dan za nova iskustva za sve vas koji zakoračite u poseban zeleni svet koji priprema Jameson i doživite duh najvećeg irskog praznika na Jameson način!

Naime, 17. marta održava se velika Unlock your green žurka na kojoj ćete imati priliku da otključate svoj svet za neka nova iskustva, osetite specifičnost irskog duha i provedete se kao nikada do sada.

Inspirisan Danom svetog Patrika i Jameson brendom, ovaj događaj predstavlja spoj snage ovih simbola Irske. Postoje mnoge veze između njih, ali najsnažnija je zapravo i najjednostavnija – zelena boja, koja simboliše pravi irski duh.

Unlock Your Green na Jameson način znači živeti slobodnog duha, biti otvoren ka novim iskustvima, starim i novim prijateljima, živeti spontano, a ne praviti planove. A kako sve to izgleda uživo? Na ovoj jedinstvenoj žurci čeka vas tatoo kutak za one najhrabrije, berberski kutak za odvažne koji žele da otkriju svoj novi stil sa poznatom bricom, make-up za kreativne koji su spremni da unesu malo zelene u svoj život, kao i foto kutak da sve to zabeleži!

Pozivamo vas da zakoračite u zeleni svet Jamesona, i doživite duh najvećeg irskog praznika na poseban način na Unlock Your Green žurci, a informacije kako da dođete do karata, kao i više informacija o samoj žurci potražite na www.unlockyourgreen.rs.

Bonus video

Stefan Nemanjić je čitateljkama Espresa poželeo srećan 8. mart

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.