Veliki beogradski koncert grupe ANTON I HEVI HIPI BEJBI (VIDEO)
Dom omladine Beograda, 21. mart, Foto: Vuk Popadić

Anton kakav do sada nije viđen!

Veliki beogradski koncert grupe ANTON I HEVI HIPI BEJBI (VIDEO)

Velikim koncertom novog benda Nebojše Antonijevića Antona biće otvorena druga regionalna muzička konferencija KONTAKT 2018

Objavljeno: 16:28h

"Balkanski Keith Richards", "prva gitara EX-YU prostora", ili jednostavno ANTON, ima novi bend: Hevi Hipi Bejbi! - Anton se oduvek izdvajao i zato mu nikada nisu bili potrebni ni vatrometi ni egzibicije da bi se izdvojio kao najvažniji ovdašnji gitarista - kaže Aleksandar Žikić. Debi album "Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!" grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi objavljen je u decembru 2017. godine pod etiketom Odličnog hrčka i već se pominje kao kultno izdanje domaćeg rokenrola. I sam bend može da se nazove supergrupom jer ga pored Antona čine Darko Kurjak (Partibrejkers), Dušan Ševarlić Ševa (Veliki Prezir, Eva Braun) i Robert Telčer (Partibrejkers, Veliki prezir).

- A ljubav i prijateljstvo, sve ono što je bez cene za mene, ostaće zauvek život moj - kaže Anton u pesmi "Suvišni"... I ljubav i prijateljstvo u sredu, 21. marta, preseliće na scenu Doma omladine Beograda - na veliki beogradski koncert, na prvi nastup grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi.

Antonovim nastupom u Domu omladine Beograda biće otvorena i druga regionalna muzička konferencija Kontakt 2018, na kojoj će se okupiti predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, a koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije, ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno muzičko tlo - u svakom muzičkom smislu!

Ograničeni broj ulaznica za koncert grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi dostupan je po promotivnoj ceni od 800 dinara na blagajnama Eventima i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Redovna cena ulaznica biće 1.000 dinara, odnosno 1.200 dinara na dan koncerta.

Bonus video:

Glossy lično Andrija Kuzmanović: Slomljeno srce lečim viskijem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.