Oda Bouviju u Božidarcu ovog petka, a specijalni gosti su pravo iznenađenje (VIDEO)
Petak, 23.februar, Foto: Promo

vračar rocks

Oda Bouviju u Božidarcu ovog petka, a specijalni gosti su pravo iznenađenje (VIDEO)

U muzičkom svetu gotovo da nema muzičara na kojeg Bowie nije barem malo uticao

Objavljeno:

Ovog petka, 23. februara u Božidarcu se održava koncert u čast David Bowie-a. On je definitvno bio najzanimljivija ličnost pop kulture, bio je toliko sveopsežan da je zadobio simpatije vrlo širokog spektra obožavatelja, od onih najaltentovanijih zaljubljenika u umetnost, preko okorelih rockera do ljubitelja pop muzike.

U muzičkom svetu gotovo da nema muzičara na kojeg Bowie nije barem malo uticao, mnogi ga pamte i iz bogate glumačke karijere, kao glumca iz filmova i pozorišnih predstava. Uglavnom, ne verujemo da postoji čovek kojeg je Bowie ostavio ravnodušnog, a svi bi se složili da je bio mudra, talentovana i draga osoba.

foto: Promo

Na ovom koncertu ćemo odati počast Bowievom liku i delu sa nastupom grupe GIFT koja će odsvirati presek hitova David Bowiea od „Space Oddity“, „Starmen“, „Changes“, „Ziggy Sturdust“, „Man Who Sold The World“, „Sorrow“, „Rebbel, Rebbel“, „Heroes“, „Ashes To Ashes“, „Let's Dance“, „Under Pressure“, „Moder Love“, „Hello Spaceboy“ „The Stars (Are Out tonight)“,.... do posljednje „Blackstar“, a kao specijalni gosti će nastupiti neki od naših najpoznatijih muzičara na koje je Bowie imao veliki uticaj - Srđan Gojković Gile (Električni Orgazam), Dejan Cukić, Bojana Stamenov i gudački kvartet Wonder Strings.

Pre nekoliko nedelja GIFT je premijerno izveo ovaj program posvećen Dejvidu Bouviju u Zagrebu i taj koncert bio je unapred rasprodan, a kao gost u nekoliko pesama pojavio se Massimo Savić.

Ulaznice su u pretprodaji u Felix shopu po ceni od 500 dinara dok će na ulazu na koncert u Božidarcu koštati 600 dinara.

Bonus video:

Učenici OŠ Vožd Karađorđe na otvaranju izložbe o Hildi Dajč

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.