SRBIJA BESNA ZBOG BEOVIZIJE: Mene je sramota u kakvoj zemlji sam rođen, ovo je strava i užas, veći blam od Nemanjića? (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

novi udar na rts

SRBIJA BESNA ZBOG BEOVIZIJE: Mene je sramota u kakvoj zemlji sam rođen, ovo je strava i užas, veći blam od Nemanjića? (FOTO)

Sinoć je, posle devet godina, održana još jedna Beovizija, na kojoj su pobedili Sanja Ilić i Balkanika sa numerom "Nova deca"

Objavljeno: 16:49h

Drugo mesto osvojila je Saška Janković, dok je bronzanu medalju dobio Dušan Svilar.

Voditelji Dragana Kosjerina, Aleksandar Stojanović (Aca Informacija), Branko Veselinović i Kristina Radenković bili su domaćini ovog takmičenja na RTS-u, a glumac Sergej Trifunović bio je zatečen, poput mnogih, činjenicom da Aca vodi Beoviziju, pa je u jednom momentu tvitnuo:

- El se Aca pripremio za takmičare? Ono, zna kad i gde je začela baba po majci Maje Nikolić i koju maskaru je koristio Milanov deda?

U isto vreme, nastala je opšta pomama na Tviteru i kivni gledaoci kojima je, sudeći po ogorčenim komentarima, preselo ovo takmičenje, krenuli su da bacaju drvlje i kamenje na koga god su stigli:

Sve je počelo od Ace, ali je otišlo mnogo dalje...

Pevačicu su žestoko iskritikovani, nazivani propalitetima i svakojakvim imenima, a pojedinci su čak iskazali i nezadovoljstvo zbog samog naziva koje nosi takmičenje.

- Ako je Beovizija takmičenje za izbor nacionalog predstavnika Srbije (a ne Beograda) na Evroviziji, zašto se zove Beovizija? Zamislite samo da se manifestacija zove Nišovizija ili Leskovizija. Realno, zar ne? - zapitao se jedan tviteraš.

Pesme su takođe bile "dno dna", pa su se određeni pojedinci radije opredelili za gledanje rijaliti programa.

Jedan ljuti gledalac se postideo i rođene zemlje:

- Mene je sramota u kakvoj zemlji sam rođen i gde sam protraćio najlepše godine života - tvitnuo je.

Na kraju, došli smo i do očekivanog pitanja s obzirom da već danima društvene mreže "gore" od kritika na račun serije "Nemanjići - rađanje kraljevine": Šta je gore - Beovizija ili Nemanjići?

Bonus video:

Glossy lično Žarko Stepanov: Kad sam zaljubljen, skidam zvezde s neba

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.