Double Date je beogradska tradicija, ali je poziv svetski! Grupa Ničim izazvan poziva Beograđane na Double Date #4 (VIDEO)
Grupa Ničim izazvan, Foto: Promo

NA SVIM JEZICIMA SVETA

Double Date je beogradska tradicija, ali je poziv svetski! Grupa Ničim izazvan poziva Beograđane na Double Date #4 (VIDEO)

Double Date tradiciju grupa NIČIM IZAZVAN neguje četvrtu godinu zaredom

Objavljeno:

I ovogodišnji koncert koji pripremaju za 14. februar u Domu omladine Beograda biće beogradska priča, ali je poziv SVETSKI! Beograđane i goste glavnog grada Ničim izazvan pozivaju na koncert povodom Dana zaljubljenih NA SVIM JEZICIMA SVETA! OK, ne baš na svim, ali skoro svaki stanovnik planete će ih razumeti:

Poziv na Double Date #4, Dom omladine Beograda, 14.02.2018 u 21h

I ove godine imaju specijalne goste, zbog kojih date i jeste double. U veliki beogradski koncert grupe Ničim izazvan publiku će uvesti SHLJUKA - novi autorski projekat pijaniste i kompozitora Aleksandra Jovanovića, koji se ovom prilikom predstavlja kao vokalni solista i tekstopisac. Pored Jovanovića (vokal i klavijature) tu su i basista Marko Fabry i bubnjar Aleksandar Cvetković, sa kojima sarađuje već godinama kroz sastave Woodcock Group, Serbian Jazz Bre i Marčelov Napeti kvintet. U bendu su i dve dame kao prateći vokali, takođe stare saradnice: Nevena Jelić (Serbian Jazz Bre) i Nevena Glibetić (Marčelo). Njihova muzika je sadržajna i slojevita, a kroz poeziju Shljuka se na filozofski način bavi večnim temama ljubavi, života, univerzuma. Savršen začin za 4. Double Date...

Bonus video:

Mlada pevačica Dubravka razvalila Kaliopi, svi bez teksta ostali

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.