TO SE DOGODILO JEDNE VEČERI U STANČIĆU U PARIZU... Darko Rundek otkrio kako je nastala svima omiljena pesma Apokalipso! (VIDEO)
Apokalipso je većini njegovih fanova omiljena pesma, Foto: Dragan Kadić

OVO NIKO NIJE ZNAO!

TO SE DOGODILO JEDNE VEČERI U STANČIĆU U PARIZU... Darko Rundek otkrio kako je nastala svima omiljena pesma Apokalipso! (VIDEO)

Po mnogo čemu osoben i autentičan muzičar Darko Rundek svojim pesmama decenijama usrećuje i rastužuje na hiljade vernih obožavalaca

Objavljeno:

Darko je iskreno progovorio o razlikama u životu u Hrvatskoj nekada i danas, ali i opštem doživljaju današnje stvarnosti.

Na pitanje koja je razlika danas i u vremenu u kome je on odrastao u Hrvatskoj, Darko Rundek kaže:

- Tu razliku između socijalizma i kapitalizma koju ne vidim toliko u Sarajevu, u Hrvatskoj vidim više. S jedne strane nekako otvrdnjuje odnose, menja odnos prema radu, a s druge strane možda malo povećava odgovornost i radne navike. Ali još mi se čini da je u Hrvatskoj, koja je krenula tim putem da malo liči na Zapadnu Europu, još primećujem da je ostalo neke socijalističke intertnosti i da zapravo to što je sad članica EU i što ima moguću podršku, Hrvatska ne iskorišćava tu mogućnost da kao zemlja odraste i preuzme odgovornost za to kako se ponaša prema ljudima i prirodi.

O razlikama u vrednostima nekada i sada, Rundek navodi:

Muzičar, pesnik, reditelj i glumac koji iza sebe ima brojne hitove
Muzičar, pesnik, reditelj i glumac koji iza sebe ima brojne hitove foto: Beta

- Meni se čini, a to može biti čisto zbog razlika u perspektivi - čini mi se da ovo vreme društvenih mreža, mobilnih telefona, kida malo konkretne ljudske odnose. Nije samo naš fenomen, to je nešto što se globalno događa. Menja se karakter ljudskih odnosa.

Njegova pesma "Apokalipso" je veoma popularna a Darko je otkrio kako je nastala.

- To se dogodilo u jednoj večeri u nekom malom stančiću u Parizu, potpuno izvan te situacije - možda jer mi je takva situacija i falila, pa se tu to ispevalo, samo - otkrio je Rundek.

Bonus video:

Glossy lično Andrija Kuzmanović: Slomljeno srce lečim viskijem

(Espreso.co.rs/ Izvor: N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.