Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun... Potpuno je nebitno, bitno da BAD COPY imaju veliki beogradski koncert, na koji ćeš ti da dođeš 14. februara! (VIDEO)
BAD COPY u epizodi "Ljubav ili pivo?!", Foto: Promo

BAD COPY u epizodi Ljubav ili pivo?!

Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun... Potpuno je nebitno, bitno da BAD COPY imaju veliki beogradski koncert, na koji ćeš ti da dođeš 14. februara! (VIDEO)

14. februara sa početkom u 21h nastupiće u najvećoj pivnici u Beogradu

Objavljeno:

Nije Dan zaljubljenih nego Sveti Trifun... Nije, nego je Dan zaljubljenih... Potpuno je nebitno, bitno je da BAD COPY imaju veliki beogradski koncert, na koji ćeš ti da dođeš 14. februara!, suptilno publici naređuje@ Bad Copy, a ova tri momka je bolje da se poslušaju... Budući da će 14. februara sa početkom u 21h nastupiti u najvećoj pivnici u Beogradu, ono čuveno pitanje ,,Da l' je ljubav ili pivo" će baš na ovom koncertu dobiti na posebnoj težini... ili lakoći... Prošlo je pune četiri godine otkako su Bad Copy u Hali sportova održali, prema mnogim mišljenjima, možda i svoj najbolji koncert u Beogradu. Dogodio se baš na Dan zaljubljenih, pa će ovaj u SubBeernom centru biti pravi izazov za bend.

SubBeera Bad Copy svoje sve brojnije fanove 14. februara u Cetinjskoj 15, na izvoru muzike i piva!

Ulaznice su u prodaji, i to:

400 RSD prvih 100 600 RSD pretprodaja 800 RSD na dan koncerta na ulazu u SubBeerni Centar Prodajna mesta: OUR PUB (Beogradska 71) i Sikarica (Skadarska 22).

Bonus video:

Mlada pevačica Dubravka razvalila Kaliopi, svi bez teksta ostali

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.