Beogradski punk rock bend TRNJE objavio novi spot za pesmu MILE BERETA (VIDEO)
Bend TRNJE, Foto: Dušan Čavić

spot za koji je zaslužan Dušan Čavić iz Ciklotrona

Beogradski punk rock bend TRNJE objavio novi spot za pesmu MILE BERETA (VIDEO)

Bend TRNJE ovim putem najavljuje još audio i video materijala u narednom periodu

Objavljeno:

Nakon izuzetno uspešne 2017. godine, u kojoj je osvojeno prvo mesto na Velikogradištanskoj gitarijadi, objavljen prvi album "Bes u Beogradu", učestvovanja u albumu "Music is Great - Influences" koji je organizovala ambasada Velike Britanije u Beogradu (povodom 180 godina diplomatskih odnosa Srbije i Velike Britanije) i mnogobrojnih nastupa, bend TRNJE je početkom ove godine snimio nove pesme za svoj naredni album i objavio spot za pesmu "Mile Bereta"! Muzika je snimljena, već tradicionalno, u studiju "Mašina 23" kod producenta Saše Otaševića, a tu je delom sniman i spot za koji je zaslužan Dušan Čavić iz "Ciklotrona".

Glavnog junaka, Mileta Beretu, i njegov karakter nam je dočarao Dejan Pljevljakušić uz pomoć njegovih prijatelja iz ragbi kluba.

Tekst i muziku potpisuje Ivan Ivanovski, a ostatak benda zajedno sa njim potpisuje aranžman.

Bend TRNJE ovim putem najavljuje još audio i video materijala u narednom periodu, kao i nastup na HITH festivalu u Udruženju rock muzičara Srbije 15-17.02.2018. godine.

Bonus video:

CRVI U INTERVJUU ZA ESPRESO: Ja sam grandž dete i muzika sa početka '90ih najviše izlazi u mom sviranju hteo ja to ili ne

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.