ELEMENTAL u SubBeernom centru: Beograd nam uleće kao naručen, dođite da vidite kako razvaljujemo! (VIDEO)
Uvek razvale u Beogradu, Foto: Promo

Jubilarnu godinu započinju u društvu Beograđana

ELEMENTAL u SubBeernom centru: Beograd nam uleće kao naručen, dođite da vidite kako razvaljujemo! (VIDEO)

Jedan od omiljenih bendova domaće publike svakako je grupa Elemental

Objavljeno:

Već dve decenije raste i produbljuje se ljubav između ovog uvek aktuelnog i neumornog benda i sve brojnije publike. - Ovaj je koncert uvertira za veliki nastup kojim ćemo obeležiti 20 godina postojanja benda - nismo još za odstrel, dođite da vidite kako razvaljujemo 9. februara - poziva Elemental sve Beograđane i goste glavnog grada na koncert - u Cetinjsku 15, u najživlju beogradsku art'n'music četvrt. - Koncertnu sezonu najbolje je otvoriti svirkama u gradovima s kojima se otvoreno volimo - Beograd nam ovde uleće kao naručen! Ne znam jesmo li ikada svirali u Begešu, a da nije bilo za pamćenje. I nadam se da će nam i ovaj put biti tako! - iskrena je Mirela Priselac Remi, prva dama Elementala.

I nema sumnje da će koncert biti za pamćenje, jer će Elemental svoju koncertnu godinu započeti u jedinstvenom ambijentu SubBeernog centra, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare čuvene porodice Bajloni - u prostoru koji nas zove da se subBEERemo na pravom mestu. A pravo mesto je tamo gde je prava muzika.

Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 700 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u O.U.R. pub-u (Beogradska 71). Nakon promotivnog kontigenta ulaznica, redovna cena biće 800 dinara, odnosno 1.000 dinara na ulazu u SubBeerni centar, na veče koncerta.

Bonus video:

CRVI U INTERVJUU ZA ESPRESO: Ja sam grandž dete i muzika sa početka '90ih najviše izlazi u mom sviranju hteo ja to ili ne

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.