Rundek i Ekipa daruju spot za Novu godinu! (VIDEO)
Uspešna turneja, Foto: Emir Srkalović

VELIKO FINALE TURNEJE

Rundek i Ekipa daruju spot za Novu godinu! (VIDEO)

Darko Rundek i Ekipa kao novogodišnji poklon fanovima objavili su danas singl i spot "Crni dusi", koji je snimljen na nedavnom trijumfalnom zagrebačkom koncertu u ispunjenoj velikoj dvorani Doma sportova

Objavljeno:

"Rundek i Ekipa vam čestitaju Novu godinu i žele svako dobro! Evo i poklončića iz Doma sportova, koji je za sve nas napravio Aron Kovačić. Hvala vam na podršci i lijepim trenucima koje smo proveli zajedno. Vidimo se, nadamo se, slijedeće godine. Živjeliiiiiiii!!!!!", poručuju Darko i Ekipa.

Bubnjar Silvio Bočić, perkusionista Miro Manojlović, basist Roko Crnić, trubač Igor Pavlica, saksofonistkinja Ana Kovačić, violinistkinja Isabel Catala i multiinstrumentalista Dušan Vranić-Duco čine Ekipu, Rundekov bend okupljen za ovogodišnju turneju "Apocalypso Now", kojom je proslavljana 20. godišnjica izlaska njegovog albuma "Apocalypso".

Proslavili 20 godina od izlaska albuma Apocalypso
Proslavili 20 godina od izlaska albuma Apocalypsofoto: Emir Srkalović

"Crni dusi" su objavljeni upravo na kultnom "Apocalypsu" 1997. godine, a pre njihove žive izvedbe iz Doma sportova, Rundek i Ekipa su se jesenas oglasili i singlom i spotom "Tamni jorgovan", odnosno novom studijskom verzijom pjesme "Tigidigi Regge" sa njegovog albuma "Ruke" (2001).

Novosađane očekuje spektakl
Novosađane očekuje spektaklfoto: Emir Srkalović

Koncert 16. decembra pred oko 7.000 posetilaca zagrebačkog Doma sportova za Rundeka i Ekipu je predstavljao veliko finale šestomesečne turneje "Apocalypso Now", na kojoj su svirali ukupno pred više od 120.000 ljudi, samostalno na beogradskom stadionu Tašmajdan, u Skoplju, Osijeku, Ljubljani, Zadru i Domu sportova u Zagrebu, kao i na festivalima In Music, Arsenal Fest, Beer Fest, Nišvil, Šabački letnji festival...

Darko Rundek i Ekipa 31. decembra (21:00) nastupaju na dočeku Nove 2018. godine na Trgu slobode u Novom Sadu.

Bonus video Darko Rundek: Kod kuće je najlepše

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.