BALAŠEVIĆEVA ĆERKA OŠTRO  odgovorila HRVATSKOM POPU koji je napljuvao ĐOLETA: Moj otac ima problema sa budalama!
Beba je lavovski odbranila oca, Foto: Dragan Kadić

pravo u metu

BALAŠEVIĆEVA ĆERKA OŠTRO odgovorila HRVATSKOM POPU koji je napljuvao ĐOLETA: Moj otac ima problema sa budalama!

Hrvatskom popu zasmetao je koncert Đorđa Balaševića u zagrebačkoj Areni, pa je na Fejsbuku naređao uvrede na račun muzičara

Objavljeno: 10:45h

Hrvatski pop Ivan Ike Mandurić juče je na svom Fejsbuku profilu podelio status u kome je opleo po našem popularnom muzičaru Đorđu Balaševiću.

- Ljudi se čude kako je notorni bezvezni bezlični i pretvorni prelivoda Balašević mogao napuniti Arenu. Nema tu čuđenja. Mi smo još uvek onaj narod koji je sposoban dva puta izabrati Mesića za predsednika. A načelo je isto: 'on je zabavan! - napisao je Mandurić, a onda je Balaševićeva ćerka stala u odbranu svog oca.

NAJPOPULARNIJI HRVATSKI POP IZVREĐAO BALAŠEVIĆA: On je bezvezni, bezlični prilivoda, ali ne čudi me... (FOTO)

Beba Balašević je na svom nalogu na Tviteru rešila da odgovori na zluradi komentar Ivana Ike Mandurića upućen njenom ocu.

Balaševićevu ćerku odmah su kontaktirali i hrvatski mediji kako bi se osvrnula na ovaj incident, a ona je pak odlučila da se javno "obračuna" sa hrvatskim sveštenikom i na Tviteru mu uputi adekvatan odgovor.

Beba je zapravo samo retvitovala stari status iz februara 2016. godine. I pogodila tačno u metu!

- Moj ćale nikad nije imao problema sa Hrvatima. Ni Bosancima. Ma ni sa Makedoncima. Nije ni sa Srbima. Ili Slovencima... Samo sa budalama - glasio je taj tvit.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.