NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018: Doček uz Repetitore i Straight Mickey and the boyz, ali i vrhunske DJ-eve (VIDEO)
Očekuje nas vrhunski provod, Foto: Promo

doček nove godine

NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018: Doček uz Repetitore i Straight Mickey and the boyz, ali i vrhunske DJ-eve (VIDEO)

Uz ova dva odlična benda, kroz novogodišnju noć vodiće vas Nemanja Kojić Kojot i Nebojša Intruder

Objavljeno:

NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018 je i ove godine jedina prava alternativa za doček Nove godine u Beogradu! Dođite u nedelju u Dorćol Platz i dočekajte 2018. uz koncerte Repetitora i Straight Mickey and the boyz, kao i uz DJ setove Hornsmana Kojota i Nebojše Intrudera!

Grupa Repetitor imala je sjajnu godinu u kojoj su odsvirali mnogo važnih koncerata „Mada je i ove godine Repetitor bio sve vreme na putu, na nomadskoj turneji po Evropi i Balkanu, godinu nam je ipak obeležio Beograd“ kaže Boris Vlastelica i dodaje „Svirali smo prvo u zatvoru, zatim smo imali tri rasprodata koncerta po klubovima a sada prvi put sviramo i na dočeku Nove godine u Dorćol platz-u, i to sa našim starim drugovima Straight Mickey and the Boyz!“

Uz ova dva odlična benda, kroz novogodišnju noć u Dorćol Platz-u vodiće vas Nemanja Kojić Kojot i Nebojša Intruder koji vam spremaju odlične DJ setove, u skladu sa atmosferom i ritmom koji ovakva noć nosi!

Nastupaće ovim redom: 22h – Kojot DJ set 23.30 – Straight Mickey and the Boys 00:30 – Kojot DJ set 01.30 – Repetitor 02.30 – Nebojša Intruder DJ set

NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018
NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018 foto: Promo

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa (u okviru Win Win maloprodajnih objekata), kao i online na www.eventim.rs i www.ddtickets.rs, po ceni od 1500 dinara. U nedelju, 31.decembra, ulaznice će moći da se kupe SAMO U DORĆOL PLATZ-u i to po ceni 2000 dinara! NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018 – jedina prava, VAŠA alternativa za ulazak u Novu godinu!

Vidimo se u Dorćol Platz-u u nedelju, 31.decembra od 22h!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.