KO NE VOLI CECU, ACU, BORU ČORBU I OSTATAK ESTRADNE EKIPE - IMA BOGAT IZBOR: Evo gde sve možete za NG i to za male pare!
Doček Nove godine, Foto: Stefan Jokić

spremaju se ludilo žurke

KO NE VOLI CECU, ACU, BORU ČORBU I OSTATAK ESTRADNE EKIPE - IMA BOGAT IZBOR: Evo gde sve možete za NG i to za male pare!

Ne pokrivajte uši - jer biće GLASNOOOOO... a tako i treba za doček 2018.

Objavljeno: 12:14h

Svake godine se naširoko spekuliše o tome koliko koji izvođač uzme honorar za doček Nove godine na trgu. Ove godine na Trgu Republike u Beogradu glavna zvezda biće Aca Lukas. Pored njega, deo novogodišnjeg programa biće i Željko Samardžić, ali i grupe Riblja čorba, Van Gog, Zana, Ortodoks Kelts i Ničim izazvan.

Za prošli doček 2017. godine, oni koji su se našli na Trgu Republike dočekali su Novu godinu sa grupom Bijelo dugme, Acom Lukasom, Plavim orkestrom i Bajagom i instruktorima.

Sve je to lepo, ko voli nek izvoli, ali mi se pitamo: "Zašto se jedne godine ne organizuje Nova godina za bendove koji su odlični, a nemaju gde da se čuju?". Ipak, otkrili smo da se svi oni "zavuku" po manjim klubovima, trgovima i gradovima po Srbiji s obzirom da im nije dato baš puno medijskog prostora, a i svi dobro znamo da je rokenrol odavno mrtav. Srećom, negde je i dalje na aparatima:

Po nama, jedina prava alternativa za doček Nove godine u Beogradu je i ove godine Dorćol Platz-u uz Repetitor, Straight Mickey and The boyz, Hornsmana Kojota i Nebojšu Intrudera!

Novogodišnja alternativa
Novogodišnja alternativafoto: Promo

Ali ubedljivo najglasniji gitarski doček Nove godine sprema se u Božidarcu gde će biti ozbiljna krkljančina. Nastupiće RAINMAKER Iron Maiden Tribute Band i BLACK Metallica Tribute Band iz Novog Sada, pa će vrištanje biti neizostavno.

RAINMAKER Iron Maiden Tribute Band je dobro poznat domaćoj publici. Kao i uvek bend sprema neverovatna iznenađenja, i naravno čeličnog "vajba". Svaki njihov koncert je događaj za pamćenje i motiv za novo okupljanje, a Nova godina je razlog za nikada glasniji SCREAM FOR ME BELGRADEEEEEEEE!

Heavy New Year
Heavy New Yearfoto: Promo

BLACK Metallica Tribute Band nizaće hitove za hitovima, rifove za rifovima i to prvi put u Beogradu... ne pokrivajte uši - jer biće GLASNOOOOO... a tako i treba za doček 2018.

Božidarac više od svega želi nezaboravnu novu godinu i dobar provod. Iz tog razloga klub zadržava standardne cene pića, ali će radno vreme biti standardno novogodišnje - do duboko u noć!

A za one koji radije biraju trgove - za doček Nove 2018. godine, na Trgu slobode u Novom Sadu nastupiće Darko Rundek i S.A.R.S, a kako je rečeno, Novi Sad - Evropska prestonica kulture za 2021. godinu, u novogodišnjoj noći promeniće svoj izgled uz pomoć svetlosno-vizuelne produkcije.

Rundek na Tašmajdanu
Rundek na Tašmajdanufoto: Dragan Kadić

Novu godinu Zrenjaninci će dočekati uz Atomsko sklonište, a bend iz Pule predvodi legendarni Bruno Langer, najavili su organizatori novogodišnjeg programa u Zrenjaninu, Gradska uprava, Kulturni centar Zrenjanina i Turistička organizacija grad.

Nastup rok sastava iz Pule Atomsko sklonište na otvaranju Međunarodnog muzičkog festivala u Kruševcu
Nastup rok sastava iz Pule Atomsko sklonište na otvaranju Međunarodnog muzičkog festivala u Kruševcufoto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.