POČINJE KONKURS ZA BUNT ROCK FESTIVAL (FOTO)
Foto: Promo

formiranje nove srpske pop i rok scene

POČINJE KONKURS ZA BUNT ROCK FESTIVAL (FOTO)

Već tri godine na Bunt Rok Festivalu dokazujemo da mlade generacije u Srbiji poseduju ogroman autorski potencijal i veliku želju da se bave rok muzikom - kaže Branka Glavonjić

Objavljeno:

Otvoren je konkurs za četvrti Bunt rok festival - takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora koje organizuje Radio Televizija Srbije i emisija Bunt.

Do 11. februara svi zainteresovani mogu poslati pesmu u trajanju do pet minuta, tekst pesme, biografiju i fotografiju benda na mejl adresu buntrokfestival@gmail.com ili na adresu Radio Televizija Srbije, Takovska 10, 11000 Beograd sa naznakom za Bunt Rok Festival.

foto: Promo

- Već tri godine na Bunt Rok Festivalu dokazujemo da mlade generacije u Srbiji poseduju ogroman autorski potencijal i veliku želju da se bave rok muzikom - kaže Branka Glavonjić autorka emisije Bunt i Bunt Rok Festivala.

- Ponosna sam na svoj tim i Radio Televiziju Srbije što smo u vreme apsolutnog jednoumlja, kiča i šunda koji vlada na televizijskim programima, uspeli da očuvamo emisiju koja ne podilazi najnižim ukusima. Mi pokušavamo da stvorimo i izgradimo nešto novo u Srbiji 21. veka, vrednujemo autentičnost i kreativnost. Želimo da otvorimo medijski prostor za mlade ljude koji nemaju gde da predstave to što rade, ali i da damo šansu svim autorima koji nisu uspeli da se afirmišu do sada.

foto: Promo

Bunt rok festival jedini je televizijski festival takmičarskog karaktera čiji je cilj afirmacija domaće pop i rok muzike, kao i formiranje nove srpske pop i rok scene.

Nagradni fond obuhvata i ovog puta veliki broj nagrada od novčanih, preko robnih, do muzičkih nagrada i nastupa pobedničkih bendova na najvećim i najznačajnijim muzičkim festivalima u zemlji i regionu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.