VAMPIRI SE POVAMPIRILI! Plesne cipele na noge, zaližite kose, dignite šiške i punđe i pravac Božidarac! (VIDEO)
Foto: Promo

retro žurka

VAMPIRI SE POVAMPIRILI! Plesne cipele na noge, zaližite kose, dignite šiške i punđe i pravac Božidarac! (VIDEO)

Vampiri i dalje neguju doo-wop i R'n'R tradiciju, još od sada već davne 1990. godine kada su oformljeni

Objavljeno:

VAMPIRI se tradicionalno i vrlo rado vraćaju na Vračar Rocks! Isto tako ih verna plesna publika rado dočekuje u srcu Vračara! Novi R'nR spektakl Vampiri će prirediti 2. decembra u Božidarcu, na mestu koje odiše srećnim vremenima, u sali uređenoj u retro stilu - u duhu onih vremena od kojih Vampiri nikada nisu odustali! Vampiri i dalje neguju doo-wop i R'n'R tradiciju, još od sada već davne 1990. godine kada su oformljeni. I ovoga puta plesaće se i pevati uz "Rama lama ding-dong", ,"Bebe", "Ona i ja", "Pokloniću joj nebo", "Plavi grad", "Subota uveče" i brojne hitove u duhu vremena iz sredine prošlog veka.

Njima će se iz dubine betonske džungle pridružiti i divlji DJ duo TIKILAS (Teodora & Valerija) i zakuvaće egzotični muzički specijalitet u velikom kazanu dobrog provoda.

Tikilas magični napitak se sastoji od divljeg rock'n'rolla, ritmičnog bluza, plesnog soula, surftastičnih instrumentala, tropske egzotike i tajnih sastojaka od rariteta iz sličnih žanrova, i sve to isključivo iz '50tih i '60tih godina XX veka. Plesne cipele na noge, zaližite kose, dignite šiške i punđe i pravac Božidarac!

Ulaznice po promotivnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat), dok će na veče koncerta, na ulazu u Božidarac, koštati 700 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.