KRCKO ORAŠČIĆ NA LEDU: Zbog ogromnog interesovanja još jedna predstava od 18h
Foto: Promo

Za ovu predstavu koristiće čak 2.700 kg leda!

KRCKO ORAŠČIĆ NA LEDU: Zbog ogromnog interesovanja još jedna predstava od 18h

Potrebno je oko 12 sati da montiraju poseban led, a samo 6 časova da isti demontiraju

Objavljeno:

Beograd i Sava centar se uveliko pripremaju za fascinantni događaj ove zime Balet na ledu sa predstavom "Krcko Oraščić", u izvođenju državnog ansambla iz Sankt Peterburga.

Naša publika će 6. decembra imati prilike da gleda ovaj spektakl u dva termina – od 18h i 21h.

Iskusnoj produkcijskoj ekipi, koja sve donosi iz Rusije, potrebno je oko 12 sati da montiraju poseban led, a samo 6 časova da isti demontiraju. Za ovu predstavu koristiće čak 2.700 kg leda!

foto: Promo

U starom ruskom maniru, sve mora da bude besprekorno, jer se među baletanima nalaze profesionalci sa titulom Majstora sporta Rusije koji zahtevaju i pružaju samo najbolje.

Čak i najiskusniji baletani i klizači tvrde da je gotovo nemoguće igrati balet na ledu, te je ansambl iz Sankt Peterburga jedan od retkih na svetu koji je uspeo u tome.

Za koreografiju je zadužen Konstantin Rasadin, koji u svojoj bogatoj biografiji ima i saradnju sa baletskim legendama kao što su Rudolf Nurejev i Mihail Barišnjikov.

Samo prelepi kostimi vrede preko 250.000 dolara, jer pored estetike, moraju da poseduju i izuzetnu izdržljivost, da bi mogli da prate zahtevne figure koje izvode baletani ovog ansambla.

Ova predstava izvođena je na svim kontinentima, a Beograd je postao nezaobilazna destinacija za ovaj jedinstveni spektakl.

Ulaznice možete nabaviti na blagajni Sava Centra, u Win Win radnjama i putem www.ddtickets.rs po cenama od:

Parter 2 – 1.800,00

Parter 1 – 2.200,00

VIP – 2.900,00

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.