Novi spot Repetitora snimljen je u Okružnom zatvoru u Beogradu! Kida kako je dobar! (VIDEO)
Foto: Printscreen

žurka sa zatvorenicima

Novi spot Repetitora snimljen je u Okružnom zatvoru u Beogradu! Kida kako je dobar! (VIDEO)

Ovo morate pogledati

Objavljeno: 14:41h

Spot je preblaga reč za ono što se može videti u novom videu: ljubav i adrenalin - zatvorski rokenrol! Singl "Ako te ikada" sa aktuelnog albuma "Gde ćeš" ekranizovan je u Okružnom zatvoru, gde je grupa Repetitor održala koncert za osuđenike zatvorenog odeljenja ovog beogradskog zatvora.

- Imali smo mnogo nastupa, ali ovaj je bio možda i najemotivniji do sada - iskren je bend, i dodaje:

- Želeli smo zatvorenicima da priđemo kao ljudima - da im se odsvira koncert, prekrati vreme, i o tome napravi dokumentarni film. Na ideju je došao Igor Čoko, pa je spot nešto što se prirodno iznedrilo iz svega toga. Spot je ujedno i najava za dokumentarac, koji će svoju premijeru doživeti na proleće sledeće godine.

Podsećamo vas da je koncert u Kvaki 22 RASPRODAT i da su još uvek dostupne ulaznice za nastupe u Elektropioniru i klubu Fest. Cena za sve koncerte je ista: 600 dinara u pretprodaji, odnosno 800 na dan koncerta (ukoliko ih bude ostalo).

Prodajna mesta za koncert u Elektropioniru: Zaokret (Cetinjska 15) i kafe Šikarica (Skadarska 22), Felix Shop (TC Sremska, I sprat) Prodajno mesto za nastup u Festu: Klub Fest i Felix Shop (SC Pinki, Zemun)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.