NJEN ŽIVOT JE BIO TRAGEDIJA! Pevačici na sahrani jedne SESTRE poginula druga, pala na nastupu i ostala nepokretna, a to je odvelo u SMRT
Foto: Dragan Kadić

sećanje

NJEN ŽIVOT JE BIO TRAGEDIJA! Pevačici na sahrani jedne SESTRE poginula druga, pala na nastupu i ostala nepokretna, a to je odvelo u SMRT

Publika je zapamtila po velikim hitovima, ali život nije bio nežan prema njoj

Objavljeno:

Publika ju je zapamtila po pesmama "Sve smo mogli mi", "Ima neka tajna veza", "Muzika je svirala", "Čarobnjaci", "Što te nema" i mnogim drugim, ali ono što mnogi ne znaju je da je ovaj anđeoski glas, na čiju osećajnost niko nije ostao imun, inspiraciju crpeo iz dna bolne duše i života koji je nije nimalo mazio.

- Život mi je bio težak još od detinjstva. Do pete godine živela sam sa majkom, koja se selila iz mesta u mesto, pa sam prešla kod babe, a onda su brigu o meni preuzeli ujak i njegova žena. I oni su se selili po celoj Nemačkoj, Norveškoj i Španiji... - ispričala je jednom prilikom Jadranka Stojaković koja je muzičku karijeru započela upravo u američkim džez klubovima po Nemačkoj.

foto: Dragan Kadić

Uspon u karijeri, koja ju je odvela čak do Japana, prekinuo je rat koji se odvijao na našim prostorima, te ona nije mogla da uživa u plodovima uspeha jer je sve vreme korila sebe zbog toga što je njoj dobro, dok nema predstavu o tome kako su njeni roditelji, prijatelji i poznanici, i, naposletku, da li su uopšte živi.

U Sarajevo se vraća ne bi li prisustvovala sahrani svoje sestre, a kao da to nije bio dovoljno težak udarac sudbine, na putu do groblja, u automobilu ispred njenog, gine joj i druga sestra. Slomljena psihički mora da se nosi i sa materijalnim slomom, budući da je nepozanti čovek upao u njen dom i na prevaru ga prodao.

foto: Dragan Kadić

Životne nedaće i dalje nastavljaju da se ređaju u godinama koje su usledile, pa tako Stojakovićeva pada pri izlasku na binu 2010. godine, zbog čega se pogoršava njeno zdravstveno stanje, te oboleva od multiple skleroze.

Od posledica ove bolesti preminula je u septembru prošle godine.

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.