Otvoreni 32. dani piva u Zrenjaninu!
Foto: Promo

počelo je!

Otvoreni 32. dani piva u Zrenjaninu!

Spektakularnim vatrometom, zdravicom proslavljenog odbojkaša Vanje Grbića i sjajnim koncertima Legendi i Vlatka Stefanovskog, sinoć su i zvanično otpočeli 32. Dani piva u Zrenjaninu

Objavljeno: 13:01h

Više od 10.000 posetilaca iz Zrenjanina i Srbije prisustvovalo je otvaranju tradicionalne porodične manifestacije Dani Piva na Žitnom trgu.

Nakon kultne pivske zdravice glumca Prvoslava Zakovskog i obraćanja gradonačelnika Čedomira Janjića, čast da otvori 32.Dane piva imao je naš poznati odbojkaš Vanja Grbić.

Dok su prisutni uživali u raskošnom vatrometu, binom su suvereno zagospodarile Legende, nižući hitove koje je publika horski pevala. ’’Ne veruj’’, ’’Moja si’’, ’’Ne pitaj’’, ’’Nesanica’’ obojile su ovu avgustovsku noć, napravivši sjajan intro za nastup maestralnog Vlatka Stefanovskog.

foto: Promo

Najbolji balkanski gitarista je svojim odabirom numera potpuno raspametio prisutne fanove, vešto kombinujući tradicionalne ’’Makedonsko devojče’’ i ’’Jovano Jovanke’’ sa ’’Čuvam noć od budnih’’, ’’Kao kakao’’, ’’Čukni vo drvo’’ i ’’Mamurni ljudi’’ pesmama. Nisu izostale ni gitarske bravure Stefanovskog, dok je perfektna ritam sekcija odlično pratila ovog harizmatičnog muzičara.

Hitom ’’Uči me majko, karaj me’’, Vlatko Stefanovski Trio se oprostio od zrenjaninske publike, koja je ovacijama i aplauzom ispratila Vlatka i ekipu.

foto: Promo

Manifestacija 32.Dani piva trajaće do 3.septembra, a preko 500.000 posetilaca očekuje se na koncertima Bijelog Dugmeta, Van Gogha, Nikole i Marinka Rokvića i Zrenjaninske filharmonije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.