Pogledajte kako se horski peva hit godine na Exitu! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Bilo je nezaboravno

Pogledajte kako se horski peva hit godine na Exitu! (VIDEO)

Trenutno najtraženija soul zvezda Rag’n’Bon Man, ove je godine osvojio svet megahitom "Human", koji su mnogi proglasili i pesmom godine, a upravo je objavljen njen koncertni snimak sa ovogodišnjeg Exita!

Objavljeno:

"Nežni džin", kako ga nazivaju svetski mediji, pred desetinama hiljada posetilaca na Petrovaradinskoj tvrđavi u finalnoj večeri festivala, održao je pravu lekciju iz pevanja, a i publika na Exitu opravdala je svoju reputaciju jedne od najglasnijih na svetskoj sceni.

Rag'n'Bone Man, dobitnik BRIT nagrade za najboljeg novog muzičara i najprodavaniji muzičar u Britaniji u poslednjih deset godina, iznenadio je sve došavši na Petrovaradinsku tvrđavu dan ranije. On se na glavnoj bini na iznenađenje svih prisutnih, pridružio bass zvezdama Foreign Beggars, a nakon istorijskog nastupa na glavnoj bini u nedelju uveče zahvalio se publici rekavši da je bilo "istinski prelepo”.

Nije se samo Rory Graham, kako mu je puno ime, odlično proveo u Novom Sadu - i članovi njegovog tima zabavljali su se čak dva dana na Petrovaradinskoj tvrđavi, a najviše im se svidelo na mts Dance Areni koja je ove godine dobila svoj novi, spektakularni izgled. Oni su samo jedni od brojnih predstavnika muzičke industrije kojima je ovaj EXIT bio za pamćenje

– Liam Gallagher izjavio je da je EXIT festival jedan od najboljih festivala na ovoj planeti" i da je publika bila "BIBLIJSKA"; Kilersi su došli u našu zemlju dva dana pred početak festivala, pa su prvo obišli ceo Beograd, od Kalemegdana, pa sve do prestoničkih klubova, a nakon što im se kasnije u Novom Sadu pridružio i frontmen Brandon Flowers, na tečnom srpskom sa scene je poručio: “Bolje ikada nego nikada” i dodao "Nećete opet čekati još 14 godina da nas ponovo vidite"! I Róisín Murphy je nakon nastupa članovima EXIT tima ostavila vrlo emotivnu poruku ispisanu na dugačkoj crvenoj traci koja je glasila: “Obožavam EXIT, uvek volim ovde da se vratim. EXIT je zadovoljstvo i za mene predstavlja raj među oblacima.

Iz Irske ja sam Forever More, presrećna sam ovde. Róisín te voli Exite, bilo mi je predivno, snovi se zaista ostvaruju!”

EXIT 2017 | RAG’N’BONE MAN- HUMAN LIVE @ MAIN STAGE

I utisci posetilaca, njih preko 215.000, još uvek se sležu, a pripreme za naredno izdanje festivala već su počele. Idući EXIT biće održan od 12. do 15. jula 2018. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, a registracija za najpovoljnije ulaznice za, ne samo EXIT, već i sve ostale festivale u organizaciji EXIT tima već je počela putem linka:

http://www.exitfest.org/sr/registracija2018.

Putem prijave ljubitelji EXIT festivala dobiće priliku da dobiju ulaznice po najboljim cenama, a oni najsrećniji mogu da osvoje i poklon ulaznice, prevoz i smeštaj za novu EXIT sezonu!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.