Ako ove godine treba da platite kartu za 1 koncert, neko to bude ovaj! Eva Braun i prijatelji u borbi protiv DMD (VIDEO)
Foto: Ana V. Danilović

Neko kao ti…

Ako ove godine treba da platite kartu za 1 koncert, neko to bude ovaj! Eva Braun i prijatelji u borbi protiv DMD (VIDEO)

Više od tri godine Eva Braun nije održala solistički koncert u Beogradu.

U četvrtak, 7. septembra, konačno će izaći pred prestoničku publiku uz brojne prijatelje i humani povod

Objavljeno: 14:24h

Humanitarni koncert pod nazivom ,,Neko kao ti…” pod pokriteljstvom Nacionalne organizacija za retke bolesti Srbije (NORBS) i DMD Srbija organizuje se u cilju prikupljanja sredstava za unapređenje nege i lečenja obolelih od Dišenove mišićne distrofije.

Dišenova mišićna distrofija (skraćeno DMD) je jedna od najčešćih retkih neuromišićnih bolesti od koje isključivo boluju dečaci. Karakteristika ove bolesti je ubrzano propadanje mišića usled nedostatka proteina distrofina u organizmu. Bolest se javlja kod jednog od 3.500 muških novorođenčadi, a procenjuje se da u Srbiji od Dišenove mišićne distrofije trenutno boluje više od tri stotine dečaka.

foto: promo

7. septembar se svuda u svetu obeležava kao Međunarodni dan borbe protiv Dišenove mišićne distrofije.

Ulaznice za humanitarni koncert Eva Braun i prijatelji - ,,Neko kao ti..." dostupne su po ceni od 1.000 dinara na svim Eventim prodajnim mestima širom zemlje.

Više od tri godine EVA BRAUN nije održala solistički koncert u Beogradu.

U četvrtak, 7. septembra, konačno će izaći pred prestoničku publiku uz brojne prijatelje i humani povod.

foto: Ana V. Danilović

Binu Doma omladine Eva Braun deliće sa:

Giletom (Električni orgazam), Kojom (Disciplin A Kitschme), Koletom (Veliki prezir), Mikijem Ristićem (Darkwood Dub), Gvozdenom (Kristali), Ognjenkom Lakićević i Nikolom Berčekom (Autopark), Sergejem Trifunovićem, i grupama Ničim izazvan i Magic Bush.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.