JOŠ 2 DANA DO KONCERTA GODINE: Interpol stiže u Beograd! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

odbrojavanje je počelo

JOŠ 2 DANA DO KONCERTA GODINE: Interpol stiže u Beograd! (VIDEO)

Jedan od najuticajnijih svetskih bendova nastupiće u nedelju na Kalemegdanu

Objavljeno: 15:17h

Kad se pročula vest da Interpol po prvi put stiže u Srbiju, bila je to vest godine.

Na nešto više od dva dana do tog koncerta, uzbuđenje je među fanovima ovog benda dostiglo kulminaciju. Toliku da VIP karata u parteru više nema, a onih drugih, po ceni od 2.190 dinara, ostalo je još malo.

Interpol, taj njujorški vunderkind kvartet (koji je u međuvremenu ostao bez basiste Karlosa Denglera - otišao u Holivud), u međuvremenu je postao trojka (Pol Benks - bas i glas, Danijel Kesler - gitare, Sem Fogarino - bubanj), ali je i dalje jednako važan, uticajan i uzbudljiv.

Na aktuelnoj turneji vraćaju se 15 godina nazad u prošlost i u celosti sviraju svoj album prvenac Turn on the Bright Lights.

Osim ovog remek-dela u ostatku koncerta prolaze kroz najuspelije momente svoje karijere, koja broji još četiri albuma osim pomenutog TOTBL.

Uostalom, kako će najverovatnije izgledati set lista u nedelju uveče na Kalemegdanu, pogledajte OVDE (spisak pesama odsviranih u Pragu, na koncertu najsličnijem ovom u Beogradu).

Iz produkcijske kuće Strangefear, koja stoji iza organizacije ovog spektakla, najavljuju da će koncert početi na vreme, u nedelju 13. avgusta u 21.

Predgrupe neće biti.

(S. M. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.