Legenda trip-hop scene: Triki from Beijing to Berlin to Belgrade! (FOTO) (VIDEO)

Skilled Mechanics

Legenda trip-hop scene: Triki from Beijing to Berlin to Belgrade! (FOTO) (VIDEO)

Svetski poznati muzičar Triki održaće koncert u dvorani "Amerikana" Doma omladine Bograda na kom će promovisati svoj novi album "Skilled Mechanics"
Objavljeno:

Legendarni trip-hop muzičar Triki (Tricky) održaće koncert u Domu omladine 26. januara 2016. godine, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Koja nabacio retro imidž i pita: Da li smo zaboravili rokenrol? (FOTO) (VIDEO) Trikijev nastup u Beogradu biće svojevrsna svetska ekskluziva - naš grad je prvi koji će Triki posetiti na svojoj turneji na kojoj će predstaviti novi album "Skilled Mechanics". Izlazak albuma zakazan je za 22. januar.

Printscreen/ YouTube/ Trickyofficial
Zbogom, legendo! Pevač Velvet Revolver i Stone Temple umro usred turneje! (FOTO) (VIDEO) Predstojeći album "Skilled Mechanics" najavljen je singlom "Beijing to Berlin", na kom sarađuje sa kineskom reperkom Ivy, a potom i pesmom "Diving away". Specifičnost novog materjala je u tome što je Triki uglavnom preuzeo dužnost vodećeg vokala, a tu praksu je uveo tek na predhodnom albumu iz prošle godine "Adrian thaws".
Posle ovoga, niko nikad ne bi poželeo seks! Evo kako je Morisi svima zgadio vođenje ljubavi! Na globalnoj muzičkoj sceni Triki se kao ime nametnuo pre dve decenije. Sarađivao je sa velikim brojem svetski poznatih muzičara poput Martine Topley Bird, Bjorka, Neneh Cherry, PJ Harvey i mnogih drugih. Triki je, kao stažista u Massive Attacku, podigao trip-hop na jedan viši nivo, što je nastavio da radi i u svojim solo projektima.
Kakav spoj! Veliki novogodišnji festival okupio Kelte, Čorbu, Who see i EDM klabere! - Ranije sam smatrao da je dovoljno da izađeš pred ljude i zabavljaš ih, bez nekih velikih očekivanja. Međutim, poslednjih godina shvatio sam koliko mi toga pruža publika (na koncertima). To je nešto što me zadivljuje - kaže Triki pred dolazak u Beograd.

u prodaji na blagajni Doma omladine

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.