FESTIVAL LJUBAVI I ESPRESO.CO.RS: Osvojite 20 komplet ulaznica za LOVEFEST!
Foto: Promo

krećemooo!

FESTIVAL LJUBAVI I ESPRESO.CO.RS: Osvojite 20 komplet ulaznica za LOVEFEST!

Ovo leto se ne zaustavljamo

Objavljeno:

Nakon što je naš portal nagradio svoje posetioce ulaznicama za koncert Killersa, ovog puta imate priliku da osvojite 2x20 kompleta (ulaznica za sva tri dana festivala) za Lovefest, koji se tradicionalno održava u Vrnjačkoj Banji, od 3. do 5. avgusta.

Šta treba da uradite da biste dobili dve karte?

Da biste osvojili ulaznice potrebno je da učestvujete u našoj nagradnoj akciji na Espreso.co.rs Fejsbuk stranici. Ono što je potrebno da uradite je da na objavi ove vesti na stranici Espreso.co.rs ostavite svoj komentar sa odgovorom na pitanje: Zašto baš ti treba da osvojiš karte za Lovefest?

Zatim, pozovite svoje drugare da ga lajkuju jer pobednici akcije su autori čiji komentari prikupe najviše lajkova (svaki učesnik može ostaviti jedan komentar na post o akciji).

Imaćete sat vremena (do 15h) da postavite komentar, a zatim još sat da ga vaši prijatelji i naši fanovi lajkuju (do 16h). Nakon toga pravimo presek svih komentara koji su pristigli prema navedenim pravilima, pravimo listu komentara sa najvećim brojem lajkova, potom objavljujemo spisak autora istih na sajtu i kontaktiramo pobednike putem Fejsbuk inboksa o načinu preuzimanja ulaznica.

Podsećamo, dobitnici ulaznica su autori 20 komentara s najvećim brojem dobijenih lajkova u gore navedenom periodu.

*NAPOMENA: Zbog transparentnosti akcije i jednake šanse za sve učesnike, u obzir će se uzimati SVI komentari koji budu postavljeni prema navedenim pravilima. Ovo uključuje i komentare koji se prikazuju i kada se otvore Fejsbuk filteri (Top unfiltered comments – slikaispod).

foto: Promo

Pobednici su autori 20 komentara s najvećim brojem dobijenih lajkova u gore navedenom periodu. Svi komentari koji budu postavljeni posle 15h biće diskvalifikovani.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.