STEREO MC’S i RUNDEK na 15. Belgrade Beer Festu! Pogledajte kompletan muzički program ovogodišnjeg festivala (FOTO)
Foto: Natalija Atanacković

nikad bogatiji program

STEREO MC’S i RUNDEK na 15. Belgrade Beer Festu! Pogledajte kompletan muzički program ovogodišnjeg festivala (FOTO)

Zvezdama ovogodišnjeg 15. Belgrade Beer Festa priključuje se i poznata hip-hop/dance atrakcija, britanski bend Stereo MC’s

Objavljeno: 12:06h

Njihov nastup obeležiće drugo veče festivala, jedan sat nakon ponoći, u novom festivalskom prostoru - Innovation Zone.

Stereo MC’s su nastali sredinom osamdesetih godina inspirisani hip–hopom i legendarnom britanskom klubskom scenom. Međunarodni uspeh bend je dostigao sa albumom „Connected“, koji im je pored visokog tiraža obezbedio i turneju ovekovečenu nastupima na čuvenim festivalima uključujući i Glastonbury. Nisu izostale ni prestižne nagrade kao što su „Mercury“ i dve „Brit“ nagrade za najbolji album i najbolji nastup

Regionalna zvezda, hrvatski kantautor Darko Rundek, izaći će pred publiku na Ušču u subotu, 19. avgusta kada će sa bendom izvesti nove i stare, dobro poznate hitove. Poznati muzičar, koji je obeležio dvadeset godina karijere nakon razlaza grupe Haustor, obećava dobru atmosferu uz bogat opus namenjen svim generacijama.

foto: Natalija Atanacković

Sa terminima koncerata Darka Rundeka i Stereo MC’s kompletiran je program ovogodišnjeg jubilarnog, 15. Belgrade Beer Festa

foto: Promo

Muzički program svakoga dana počinje u 18h, a prvi prvi dan festivala obeležiće nastupi grupa Death Saw i njihovog frontmena Đorđa Davida, rok sastava Van Gogh, muzičkog dvojca iz Niša pod nazivom Stereo Banana, koji će na scenu doneti mešavinu zvuka hip–hopa, breakbeata, reggae i funka, što će ujedno biti uvod u nastup poznatog britanskog elektro sastava Asian Dub Foundation, u čijoj muzici će posetioci moći da uživaju u Innovation Zone-u. Ljubitelje domaćeg zvuka iste večeri obradovaće koncert legendarne niške grupe Galija.

foto: Promo

Drugog dana festivala zagrevanje sa bine počeće uz metal-punk bend Mortal Kombat, da bi potom usledio koncert legendarnog rok sastava Riblja Čorba, zatim nastavio nastupima kultnog beogradskog pank benda Direktori i najpoznatijih domaćih Iraca grupe Orthodox Celts. Iste večeri, publika će od jedan sat posle ponoći moći da uživa u nastupu benda Stereo MC’s.

Program u petak, 18. avgusta otvoriće mladenovački sastav Cotton Pickers, beogradska supergrupa Škrtice na čelu sa Canetom, da bi veče potom uplovilo u regionalne vode, sa nastupima punk-rock benda Hladno pivo, sarajevskog Zabranjenog pušenja i hvratske turbo/folk/punk/rock atrakcije Brkovi. Program će zatvoriti nastupi Kirila Djaikovskog u Innovation Zone-u i punk benda Atheist Rap na Main Stage-u.

Nastupi sve popularnijeg benda Ničim izazvan, Darka Rundeka, punk sastava Goblini i S.A.R.S-a u Innovation Zone-u, niških rokera Kerber i ska punk benda Samostalni referenti obeležiće program koji publiku očekuje u subotu, 19. avgusta.

Poslednji dan festivala počeće reggae zvucima Del Arno Benda. Uslediće veče za pamćenje sa Plavim Orkestrom i gostima, a noć dobrog provoda nastaviće se uz svirke Dejana Petrovića i njegovog Big Banda u Innovation Zone-u. Nastup grupe KAL na Main Stage-u će zatvoriti 15. jubilarni festival piva.

Belgrade Beer Fest biće održan od 16. do 20 avgusta na Ušću.

Dobro došli na Ušće!!!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.