UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Policija objavila fotografije iz hotelske sobe pokojnog Krisa Kornela! Omča, krv, pilule...
Foto: Fonet

tragedija

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Policija objavila fotografije iz hotelske sobe pokojnog Krisa Kornela! Omča, krv, pilule...

Presudio je sebi

Objavljeno:

Policija Detroita objavila je fotografije iz hotelske sobe slavnog muzičara i pevača Krisa Kornela koje su nastale neposredno nakon njegove smrti. Na objavljenim fotografijama nema tela preminulog muzičara, ali se vidi omča, krv na podu kupatila, kao i pilule i gitara.

Nepoznato je otkud toliko krvi, s obzirom na to da se muzičar ubio vešanjem. Policija je objavila i izjavu Kornelovog čoveka iz obezbeđenja koji ga je pronašao u kupatilu, nakon što je njegova supruga rekla da je Kris zvučao loše preko telefona.

foto: Fonetap

- Ušao sam unutra i video da su vrata kupatila bila delimično otvorena i mogao sam da vidim njegova stopala - rekao je Martin Kirsten policiji.

On je dodao da je skinuo omču sa njegovog vrata pokušavajući da ga oživi. Ubrzo je stiglo nekoliko medicinskih stručnjaka, ali je muzičar proglašen mrtvim.

Rezultati autopsije su pokazali da lekovi koji su pronađeni u njegovom telu nisu doprineli smrti. Toksikološki nalazi pokazali su da je u telu Kornela bilo sedam različitih lekova, uključujući veliku dozu leka protiv anksioznosti. Ipak, prema mišljenju stručnjaka, ovi lekovi nisu doprineli smrti muzičara.

Međutim, njegova supruga je pre mesec dana izjavila da smatra da lekovi jesu razlog zašto se muzičar odlučio na samoubistvo, jer zbog pilula nije bio svestan šta zapravo čini.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.