Anica Dobra, Gordan Kičić i javne ličnosti o Kilersima: Ovakav bend se gleda jednom u životu (VIDEO)
Foto: Promo

spektakl godine

Anica Dobra, Gordan Kičić i javne ličnosti o Kilersima: Ovakav bend se gleda jednom u životu (VIDEO)

Ostalo je još svega tri nedelje do početka ovogodišnjeg Exita i ujedno spektakla godine uz jedan od najvećih bendova našeg vremena, američku grupu The Killers, koja će u sredu, 5. jula izaći na glavnu binu Petrovaradinske tvrđave

Objavljeno: 13:27h

Fantastičnu četvorku iz Vegasa vodeći svetski mediji nazivali su "jednim od najvećih bendova veka", "najvećim američkim rok bendom", te "najboljim velikim bendom na svetu”. Vlasnici četiri No.1 albuma i dobitnici čak devet prestižnih nagrada za najbolji svetski rok bend na Petrovaradinsku tvrđavu dolaze u okviru ekskluzivne turneje na kojoj će nastupiti u svega desetak zemalja među kojima su SAD, Velika Britanija i Srbija! Svoje uzbuđenje pred dolazak Kilersa sa nama su podelili i brojna poznata lica, među kojima i Anica Dobra, Gordan Kičić, Daško i Mlađa, Marko Nastić, Ivan Jevtović, Bojana Janković, Ana Martinoli, Nemanja Kostić i drugi.

Pogledajte šta poznati kažu o spektaklu godine:

Kilersi su ove nedelje ekskluzivno za BBC objavili i prvi singl sa predstojećeg petog albuma „Wonderful Wonderful“ koji će svetlost dana ugledati ovog leta. Numera „The Man“ je premijerno predstavljena u kultnoj emisiji Annie Mac kao „najvrelija pesma na svetu“, a radi se o hitu pravljenom za velike festivale i stadione! Spot već režira Anton Korbin, poznat po radu sa Depeche Mode i U2, a Kilersi kažu da uskoro stiže, „njihov najpredaniji i najotvoreniji album, krcat zvučnim refrenima i himnama koje će puniti stadione“.

Ulaznice za spektakl već od 1.490 dinara!

Ulaznice za spektakl godine sa Kilersima prodaju se po cenama od samo 2.990 dinara za parter, te 4.990 za veoma limitirani fan pit i 12.000 za VIP platformu. Svi kupci koji već imaju četvorodnevnu EXIT ulaznicu, mogu da kupe i Day 0 dodatak po povlašćenoj ceni od samo 1.490 dinara, a koji ide u paru uz EXIT ulaznicu i omogućuje im ulaz u parter zonu za Kilerse na glavnoj bini. Ulaznice se prodaju putem prodajne mreže i sajta Gigstix.com, te u knjižarama Vulkan u svim većim gradovima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.