DA LI ĆE OVO BITI NAJLUĐE MATURSKO SVIH VREMENA?  Škola u Novom Beogradu sprema nešto potpuno drugačije!
Foto: AP

ispraćaj osmaka

DA LI ĆE OVO BITI NAJLUĐE MATURSKO SVIH VREMENA? Škola u Novom Beogradu sprema nešto potpuno drugačije!

Direktor i nastavnici Osnovne škole "Radoje Domanović" u Novom Beogradu došli su na krajnje originalnu ideju kada je reč o proslavi male mature jer su odlučili da sami formiraju bend koji će zabavljati odlazeće osmake

Objavljeno: 14:21h

Da direktor i nastavnici ove osnovne škole nisu spremni samo da predaju i ispituju, već i da zabave svoje učenike, pokazuje i inicijativa za formiranje benda "ProFunny" (Profani) koji će sutra uveče održati rok koncert u dvorištu škole.

foto: Facebook

Ovo nije prvi put da “ProFunny” rok koncertom ispraćaju osmake iz škole, a podršku će im pružiti i profesionalni muzičari, sadašnji i bivši učesnici škole kao i glumci Jelena Gavrilović i Gordan Kičić.

Članovi benda "Profani" su: direktor škole Goran Šobotović (gitara), veroučitelj Miloš Velimir (vokal i bubanj), nastavnik fizičkog Ronald Anžur (perkusionista), gitare će svirati i gimnazijalci i studenti, kao i bivši učenici škole, a pevaće i učiteljice i učenici.

foto: Natalija Atanacković

Želja nastavnika je da njihovi učenici uz rock’n’roll proslave odlazak iz osnovne škole, da nastave da slušaju kvalitetnu muziku i da budu ponosni na školu koju su završili.

Podršku im daju i roditelji, ali i stanovnici iz okolnih zgrada, koji zajedno sa decom prisustvuju ovom nesvakidašnjem koncertu u dvorištu škole.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.