Spektakl u najavi: Kilersi odabrali čak tri predgrupe za spektakl na Petrovaradinu (FOTO)
Foto: Promo

Još samo mesec i po dana

Spektakl u najavi: Kilersi odabrali čak tri predgrupe za spektakl na Petrovaradinu (FOTO)

Ostalo je još samo mesec i po dana do spektakla godine uz Kilerse, koji će 5. jula nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi!

Objavljeno: 19:56h

Jedan od najvećih bendova našeg vremena u Srbiju dolazi u okviru ekskluzivne turneje na kojoj će posetiti svega desetak zemalja, a koliko ozbiljno shvataju svaki svoj nastup govori činjenica da su lično odabrali tri predgrupe za spektakl na tvrđavi!

Pre Kilersa, na glavnu binu Exita, izaći će i fantastična njujorška četvorka Teachers, regionalni majstori rok spektakla Van Gogh, te riječki indi-rokeri Jonathan!

foto: Promo

Kreativni multi-instrumentalisti Teachers stižu na Tvrđavu da razmrdaju publiku svojom kombinacijom funk i indie zvukova, afro-disko uticaja i elektronike, a rezultat se najbolje vidi na njihovim nedavno objavljenim zaraznim singlovima „Ocean“ i „Mannequin In Heat“. Teachers su bend koji je po ličnom priznanju zaljubljeni u Srbiju, gde su nedavno boravili i snimali svoj novi spot, te obilazili brojne spomenike i brutalističku arhitekturu.

Toga dana na bini će se naći i jedan od najpoznatijih rok bendova sa ovih prostora – Van Gogh! Ovu titulu ne jednom, već dvaput potvrdila je i prestižna MTV nagrada, 2007. iz Minhena i 2014. iz Glazgova! Van Gogh, od objavljivanja prvog albuma 1991. godine, pa do danas, održao je svoju energiju i i prepoznatljivi zvuk koji se može ukratko opisati kao čisti rok! Sa svakim novim albumom, njihovoj muzici je dodavan po još jedan sloj, te bend sada nudi zreo i doteran zvuk, pripreman sa pažnjom i težnjom ka perfekciji koja ni u jednom momentu nije otupila njihovu neposrednost.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.