NEPOSLUŠNA GRAĐANKA: Poslušajte poslednju pesmu VLADE DIVLJANA (VIDEO)
Foto: Aleksandar Zec

ne propustite

NEPOSLUŠNA GRAĐANKA: Poslušajte poslednju pesmu VLADE DIVLJANA (VIDEO)

Od danas možete čuti neobjavljenu pesmu čuvenog kantautora i frontmena kultnog novotalasnog benda Idoli
Objavljeno:

Neobjavljena pesma Vlade Divljana "Neposlušna građanka" pojavila se danas kao animirani spot i vinilni singl, u izdanju promoterske kuće Long Play.

Počinje glasanje za program koncerta na otvorenom Beogradske filharmonije

Autorska pesma Vlade Divljana, koji je bio glavna kreativna snaga kultnog beogradskog benda Idoli, na ploči je zabeležena u dve verzije: na A strani se nalazi "Neposlušna građanka" u miksu Vojislava Aralice, za koju su animirani spot uradili Miloš Tomić i Marija Đorđević, dok se na B strani nalazi osnovna, demo verzija.

Divljan je još od jeseni 2014. godine najavljivao skori izlazak novog singla "Neposlušna građanka" za koji je rekao da ga je "snimio sa grupom beogradskih muzičara".

foto: Promo

Vlada Divljan je pred planirani koncert 1. novembra 2014. godine, koji je trebalo da se održi u Domu omladine, izjavio:

Najveći koncert klasične muzike na otvorenom desiće se 25. juna u Beogradu!

"Verovatno ću u skorije vreme, šta god to značilo, izbaciti novi singl. Na žalost, ne mogu mnogo više reći o tome, jer je to obavijeno velom tajne, ozbiljna misterija je u pitanju. :-)".

foto: Rudi Uran

"Neposlušnu građanku" su snimili i aranžman zajednički potpisuju Divljan (vokal i gitara) i bend za ovu priliku nazvan "Neposlušni", koji su činili Bojana Vunturišević (vokal, sint), Petar Rudić (sempler), Milorad Ristić (bas), Goran Milošević (bubanj) i Jamal Al Kiswani (saksofon).

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.