CRNOGORAC I BRADATA ŽENA SU NIŠTA U ODNOSU NA NJIH! Ovo su najkontroverzniji nastupi u istoriji Evrovizije (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonetap

upamćeni!

CRNOGORAC I BRADATA ŽENA SU NIŠTA U ODNOSU NA NJIH! Ovo su najkontroverzniji nastupi u istoriji Evrovizije (FOTO) (VIDEO)

Ovi nastupi obeležili su prestižno muzičko takmičenje...
Objavljeno: 21:28h

Tokom više od šest decenija postojanja ovog takmičenja, Evropljani su se mnogo puta osmelili da urade nešto nesvakidašnje kako bi ih obožavaoci Evrovizije dobro upamtili.

Ovu su najkontroverzniji nastupi u istoriji Evrovizije.

1. Dana International

foto: Wikipedia / Moshe Milner

Ona je prva transrodna osoba koja je učestvovala u ovom takmičenju. Predstavljala je Izrael 1998 godine i odnela pobedu pesmom "Diva".

2. Krista Sifgrids

foto: Fonetap

Ona se takmičila na Evroviziji 2013. godine i predstavljala je Finsku. Nije pobedila, ali je ostala upamćena po strastvenom gej poljupcu sa jednom plesačicom tokom izvođenja pesme. Poljubac je bio znak protesta zbog zabrane gej brakova.

3. Birte Vilke i Gustav Vinkler

foto: Printscreen / Youtube / JoaoVelada

Prvi poljubac na Evroviziji desio se davne 1957. godine. Tada je bilo neuobičajeno da se izvođači ljube na sceni, te je pravo iznenađenje nastalo kada us predstavnici DANSKE, Birte Vilke i Gustav Vinkler na kraju izvođenja pesme počeli da se ljube, a poljubac je trajao čitavih 11 sekundi! Ovaj poljubac je izazvao veliki šok!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.