Majmuni ne mogu da shvate Slavkov umetnički pristup! Crna Gora besna zbog ispadanja s Evrovizije! (FOTO)
Foto: Printscreen

Sabrija Vulić pobesneo

Majmuni ne mogu da shvate Slavkov umetnički pristup! Crna Gora besna zbog ispadanja s Evrovizije! (FOTO)

"Sretan sam jer te Evropa traži što već imaš zakazane koncerte i želim ti svako dobro. Sretan sam jer su te na gostovanjima devojke i fanovi "raskubali", mnoge su ostale zaljubljene u tebe"
Objavljeno: 17:25h

Novinar RTCG i član crnogorske delegacije na Eurosongu Sabrija Vulić komentarisao je sinoćnji nastup Slavka Kalezića, ali i reakcije na nastup crnogorskog predstavnika u Kijevu.

Kalezić je nastupio sinoć u prvoj polufinalnoj večeri, ali nije uspio da izbori nastup u finale ovog takmičenja.

foto: Printskrin / Eurovision Song Contest

Vulić je čestitao Kaleziću na nastupu, a osvrnuo se i na publiku koja je sinoć "slavila" nakon što Kalezić nije izborio plasman u finale ovog takmičenja.

"Bravo Slavko Kalezić...Hvala ti za divni nastup koji si doneo evrovizijskoj publici...Hvala ti što si veličanstveno predstavio Crnu Goru koju toliko voliš. Nažalost noćas će dušmani da slave...To je u maloj Crnoj Gori, gde je krivica biti "drugačiji" u svakom smislu, normalna stvar, jer zbog svoje nesposobnosti majmuni (uz svo dužno poštovanje prema majmunima) ne mogu da shvate tvoj umetnički pristup. Hvala ti što si bio profesionalac, što je Crnu Goru ove godine na Eurosongu predstavljao magistar dramskih umetnosti, čovek koji tečno govori tri starna jezika, vrhunski profesionalac.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.