Ne propustite koncert srpskog Tom Vejtsa: KRALJ ČAČKA U STUDENTSKOM GRADU
Foto: Printscreen

u zemlji snova

Ne propustite koncert srpskog Tom Vejtsa: KRALJ ČAČKA U STUDENTSKOM GRADU

U sredu 26. aprila u Velikoj sali "Studentskog grada" nastupa Kralj Čačka, koga mnogi nazivaju srpskim Tom Vejtsom
Objavljeno: 10:18h

Kralj Čačka, za neke Nenad Marić, za druge bend iza koga stoji Nenad Marić, poznatiji kao srpski Tom Vejts, nastupa večeras u Velikoj sali Doma kulture Studentski grad na Novom Beogradu.

Na muzičkoj sceni Kralj Čačka se pojavio krajem 2014. godine singlom pod nazivom "Moj Avatar". Dve godine nakon toga on objavljuje prvi studijski album "Zemlja snova".

foto: Printscreen

TRI NOVA BOOKA NASLOVA KOJI ĆE PODIĆI BUKU: Elene Ferante, Paolo Sorentino i Miljenko Jergović. Treba li vam još neka preporuka?

U njegovoj muzici su sadržani direktnost bluza, podsmešljivost kabarea, muzikalnost džeza, konciznost popa i netipična rokerska harizma, ali on odbija da svoju muziku definiše i uvrsti u neki određeni muzički žanr, smatrajući da je muzika isključivo stvar koja se tiče emocija.

Album "Zemlja snova", objavljen je u decembru 2016. godine kao zajedničko izdanje Pop Depresije i Odličnog hrčka.

foto: Printscreen

OLGA ODANOVIĆ, dobitnica nagrade Žanka Stokić: Htela sam da napustim glumu! (FOTO) (VIDEO)

U ovom kratkom sanjalačkom video spotu koji predstavljen je davno zaboravljen svet u kojem vladaju dobrota i bezbrižnost, a povratak u detinjstvo nikad nam nije izgledao ovoliko realno i dodirljivo.

U magiji koja nastaje između njega i benda prilikom svakog novog izvođenja, možete premijerno uživati večeras u Velikoj sali Doma kulture Studentski grad.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.