POSLEDNJIH GODINU DANA SE DOGODILO NIŠTA! Nije baš tako, izašao je novi Nežni Dalibor (VIDEO)
Foto: Jelen Top 10

nova srpska rok scena

POSLEDNJIH GODINU DANA SE DOGODILO NIŠTA! Nije baš tako, izašao je novi Nežni Dalibor (VIDEO)

Novi album "U slojevima" obojen je melanholičnom, turobnom atmosferom naše svakodnevice, ali nagoveštava promene koje moraju doći
Objavljeno: 16:22h

Dugo očekivano i još duže najavljivano četvrto po redu studijsko ostvarenje Nežnog Dalibora najzad je ugledalo svetlo dana. O četiri već skinuta singla s ovog ostvarenja je puno toga lepog rečeno koja s četiri nova komada na ovom albumu, nazvanom „U slojevima“, čine efektno kompaktnu celinu zvuka, reči i slika.

Mnogo manje nežno od onog što smo od Dalibora do sada navikli, duboko uronjeni u turobno anksioznu atmosferu sumorne svakodnevnice, tekstova punih metafora i asocijacija lišenih banalnosti koji govore o manjku ljubavi i stanja u društvu, obojenih kao nikad ranije intezivno ljutim zvukom Ivičine gitare, bez sumnje je odjek duha vremena u kojem je ovo ostvarenje nastajalo.

Sve manje pop, sve više rok, sve manje nežni, a sve više besniji nad svetom i onim u šta se pretvorio, Nežni Dalibor nam detaljno, u slojevima, isporučuju potentni amalgam oporog rokerskog bunta tako retko iskrenog na ovim meridijanima.

Poslednjih godinu dana se dogodilo ništa

Život je postao jedna psihodelična slika

Poslednjih godinu dve se desilo ništa

Život je postao šta da Vam kažem

Sve znate sve,sve

(Godinu dana)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.