Čuveni francuski bend Nouvelle Vague ponovo u Beogradu!! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

bossa nova u beogradu

Čuveni francuski bend Nouvelle Vague ponovo u Beogradu!! (VIDEO)

U okviru svetske turneje u okviru koje promovišu svoj poslednji album, Nouvelle Vague nastupiće i u Beogradu
Objavljeno: 13:23h

Popularni francuski bosa nova sastav Nouvelle Vague nastupiće 24. juna u Beogradu, u okviru svetske turneje na kojoj promoviše izuzetno hvaljeni album I Could Be Happy koji je izašao krajem prošle godine.

Balkanrock ističe da su verni fanovi širom sveta učinili su da ovaj sastav stekne reputaciju uvaženog aražmanskog ali i autorskog tandema koji čine Mark Kolin i Olivije Libo.

Njihova prethodna četiri albuma: Nouvelle Vague (2005), Bande à Part (2006), 3 (2009), Best of and Couleurs sur Paris (2010) prodata su u preko milion primeraka širom sveta.

20 GODINA SA BALETOM NARODNOG POZORIŠTA - autorska izložba Srđana Mihića

Prošle godine bend je objavio da će izdati jedan jubilarni album i dokumentarac pod naslovom Nouvelle Vague by Nouvelle Vague and Some Friends.

foto: Print Screen Youtube

Očekuje se da će se na ovom albumu naći četiri nova remiksa postojećeg materijala, četiri kavera koji su snimljeni sa muzičarima tradicionalne muzike u Kini, Indiji, Meksiku i Mađarskoj, kao i još četiri nova kavera ( smatra se da će obraditi pesme bendova The Ramones, Cocteau Twins, The Associates i Ričarda Hela).

LEE RANALDO U BG! Gitarista Sonic Youth dolazi na Resonate festival! (VIDEO)

Uz najnoviji album I Could Be Happy (2016), bend je prošle godine objavio i EP pod nazivom Athol Brose.

Nouvelle Vague svojim obradama redefinišu najznačajnije periode iz istorije rokenrola, otvarajući novu, neodoljivu, šarmantnu i brazilskim ritmovima inspirisanu dimenziju poznatih pesama.

Do sada Nouvelle Vague je održao više rasprodatih koncerata u Beogradu, a nastup 24. juna biće održan na izuzetno atraktivnoj lokaciji koju organizatori još uvek ne žele da otkriju.

Karte za koncert naći će se u prodaji od četvrtka 20. aprila, preko prodajne mreže Eventim.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.