Luke Black ima novi spot nakon nastupa u legendarnom berlinskom klubu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

neobični spojevi

Luke Black ima novi spot nakon nastupa u legendarnom berlinskom klubu! (VIDEO)

Luke Black nastupio je u legendarnom berlinskom klubu Berghain u sklopu revije srpske dizajnerke Ivane Pije
Objavljeno: 15:41h

Srpski pop muzičar Luke Black nastupio je u legendarnom berlinskom klubu Berghain u sklopu revije srpske modne dizajnerke Ivane Pilje.

Ivana Pilja o saradnjim s Lukom rekla je sledeće:

“Moje revije ne vidim nikada kao standardne, uvek volim da napravim nešto više, da dam momenat neočekivanog. Spoj različitih tipova umetnosti mi je veoma bitan, i zato sam se za reviju u Berlinu odlučila na saradnju sa Luke Blackom”.

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS: Novi spot je pravo REMEK DELO! (VIDEO)

Ivana Pilja je svoju novu kolekciju predstavila na BAFW (Berlin Alternative Fashion Week) u klubu Berghain, a tokom revije su nastupali Luke Black i umetnik Hungry.

Luke Black je uz pomoć vizuelnog umetnika iz Subotice – Vasilija Vujovića (VASSO) uživo predstavio materijal sa Thorns EP-a i premijerno izveo svoj novi singl čiji se izlazak očekuje krajem aprila.

Luke Black komentariše svoju saradnju s Ivanom Prijom rečima:

“Još kao mlađi sam koristio modu kao poseban način umetničkog izražavanja u trenutcima kad mi je muzika delovala nedostupno. Oduvek sam bio zainteresovan za različite oblike kostima, ali takođe i za modu koja povezuje ljude. Ivana Pilja deli sličnu viziju sa mnom, kroz hrabrost, neustrašivost i poricanje gravitacije, za šta sam ja zainteresovan kao muzičar. Mojim nastupom u Halle am Berghain u Berlinu smo kombinovali muzičko i modno umeće i napunili dvoranu svetski poznatog kluba tamom i emocijom koje u isto vreme negira gravitaciju zvuka, kombinovanjem opere i tehno muzike”.

Vučić je slavio ubedljivu pobedu na izborima, ali dan kasnije svi pričaju samo o ovoj situaciji! (FOTO) (VIDEO)

Odmah po povratku iz Berlina Luke Black je snimio i video spot za novi singl koji će u isto vreme sa pesmom biti dostupan na Luke Black YouTube/VEVO kanalu.

Protekle dve godine on provodi u radnom raspoloženju, objavivši tri singla D-Generation, Holding On To Love i Demons. Objavio je i EP Thorns, kao i dva remix EP izdanja, a u međuvremenu se uživo predstavio i svojim fanovima u Srbiji, Austriji, Kini, Italiji i San Marinu.

Luke Black će 21. aprila ponovo nastupati u Berlinu u klubu IPA.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.