Pogledajte kakav spektakl Vlatko Stefanovski priprema u Sava centru!
Foto: Miro Majcen

Koncert

Pogledajte kakav spektakl Vlatko Stefanovski priprema u Sava centru!

Legendarni gitarista Vlatko Stefanovski održaće 21. aprila u Sava centru koncert sa Big Band orkestrom Slovenske vojske, a kakav muzički spektakl pripremaju Beograđanima najbolje svedoče novi spotovi za tradicional "Kalajdžisko oro" i džez fjužn klasik "Stratus"!
Objavljeno: 12:16h

U kulerskoj izvedbi "Stratusa" Big Bend se nalazi u svom miljeu, jer ga kako Vlatko sa zadovoljstvom ističe čine "izvanredni instrumentalisti i uglavnom džez muzičari", a "Kalajdžisko oro" je dodatna muzička poslastica,

spektakularni vatromet ritma i melodije, u kome mnogoljudni vojni orkestar fantastično nadopunjuje velemajstorsku gitaru Stefanovskog.

"To nije klasični vojni orkestar, već se radi o Big Bendu, koji zvuči kao svaki veliki džez big bend. Siguran sam da ćete u Sava centru biti impresionirani mojom novom muzičkom avanturom, i bogatim zvukom tog izvanrednog Big Benda", ponosno ističe Stefanovski.

"Stratus" i "Kalajdžisko oro" skinuti su sa prošlogodišnjeg CD i DVD izdanja "Big Band Orkestra Slovenske vojske feat. Vlatko Stefanovski" (izdanje RTV Slovenije), koji je snimljen na zajedničkom koncertu u Ljubljani 2015. godine.

foto: Miro Majcen

Za Sava centar, Stefanovski sa Big Band Orkestra Slovenske (slovenačke) vojske priprema repertoar sastavljen od nekih njegovih kompozicija, ali i veoma poznatih fank, džez i soul standarda, kao i numera iz tradicionalne muzike, aranžirane za takav sastav.

Ulaznice koštaju 1.000, 1.200, 1.500, 1.800 i 2.100 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.