OVO MORATE DA ČUJETE! Naša muzička scena postala bogatija za do sada neviđeni ALBUM!(FOTO)(VIDEO)
Foto: Promo

zvuk kakav se ne propušta

OVO MORATE DA ČUJETE! Naša muzička scena postala bogatija za do sada neviđeni ALBUM!(FOTO)(VIDEO)

Fluid Underground, fuzz rock bend iz Vlasotinca, posle uspešnog predhodnog albuma "Amanet" iz 2015, objavio je svoj četvrti po redu album koji nosi naziv "Antimajka"
Objavljeno: 12:52h

Album je sniman u zimskom periodu 2016. i 2017. godine u studiju Psychotherapy u Nišu i na njemu se nalaze 10 novih autorskih pesama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sav materijal snimljen je za nedelju dana, dok je sam proces miksa i masteringa, trajao malo duže, dok pesme nisu sazrele i bile spremne da ugledaju svetlost dana.

foto: Promo

"Antimajka" donosi kompleksnije aranžmane nego ranije, sa mračnom atmosferom i ogoljenim, sirovim tekstovima. Po prvi put se na albumu mogu čuti zvuci sintova, daira i šejkera.

foto: Promo

Na albumu je bilo i par gostovanja. Aleksandar Đorđević je odsvirao žičani instrument saz na pesmi "Sve Više Manje Je", dok su Goran Kostić Kosta ( Novembar ) i Nenad Pejčić ( School Bus, Novembar ) otpevali bek vokale na pesmama "Vertikalno" "Kraj" i "Veprovi".

Snimanje, miks, produkciju i mastering albuma je radio Nenad Pejčić, dok se za artwork albuma / fotografija, pobrinuo Nemanja Đorđević.

Album je objavljen na YouTube kanalu benda, kao i na Bandcamp stranici gde se moze preslušati besplatno u celosti.

Za vreme snimanja albuma, bend je uživo u Nišu i Vranju predstavio neke od novih pesama, dok će od narednog meseca krenuti aktivnije sa koncertnom promocijom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.