OVACIJE ZA Mayu Sar u Pozorištu na Terazijama
Foto: Dunja Dupsaj, Željka Dimić

za pamćenje

OVACIJE ZA Mayu Sar u Pozorištu na Terazijama

Kantautorka Maya Sar po prvi put je nastupila u Beogradu sinoć, 22. februara, a njen koncert u prestižnom Pozorištu na Terazijama bio je u znaku sjajnih numera i velike podrške kolega muzičara i pevača
Objavljeno: 12:22h

Koncert je počeo njenim najpoznatijim hitom “Korake ti znam”, nakon čega su se nizale numere sa albuma “Krive riječi”. Specijalni gosti bili su pravo iznenađenje za posetioce - Sergej Ćetković, s kojim je izvela pesmu "Moj svijet" i Aleksandra Radović, koja je oplemenila žensku himnu "Moj je život, moja pjesma".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dunja Dupsaj, Željka Dimić

Pred brojnom publikom, otpevala je hit "Zar se nismo shvatili" koji je komponovala za Zdravka Čolića, a poželela je i da napravi omaž umetnicima koje posebno ceni. Tako je na oduševljenje prisutnih izvela pesme "Kad sreća odlazi" Bebi Dol, "Osloni se na mene" Olivera Mandića, "Ono sve što znaš o meni" Arsena Dedića i "As" Stivija Vondera, sa laganim medlijem Džordža Majkla.

foto: Dunja Dupsaj, Željka Dimić

Kantautorka koju vole sve generacije veče je završila specijalnom zahvalnicom beogradskoj publici:

- Dugo sam čekala i živela za ovakav koncert!Hvala vam što podržavate moj rad, obećavam još mnogo ovakvih večeri- poručila je Maya Sar.

foto: Dunja Dupsaj, Željka Dimić

Da i te kako cene njen rad pokazale su brojne kolege, pa su u Mayinom raskošnom talentu uživali: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, Tijana Dapčević, Leontina, Nevena Božović, Sara Jovanović, Bojana Stamenov, Zoe Kida, članovi grupe Neverne Bebe, producent Voja Aralica i ostale ličnosti iz kulturnog i javnog života prestonice.

Nakon Beograda, uspešnu turneju "Live in Theatre", Maya Sar nastavlja u Beču 9. marta, kada će nastupiti u teatru "Akzent".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.