DEFINITIVNO: Legendarni Nik Kejv 28. oktobra u beogradskoj Kombank Areni!
Foto: AP / Laurent Gillieron

potvrđeno!

DEFINITIVNO: Legendarni Nik Kejv 28. oktobra u beogradskoj Kombank Areni!

Prodaja ulaznica za koncert u Kombank areni počinje 17. februara
Objavljeno: 13:40h

Čuveni roker Nik Kejv i njegov bend "The Bad Seeds" održaće koncert 28. oktobra u beorgadskoj Kombank Areni. Koncert se održava u okviru svetske turneje na kojoj predstavljuju album "Skeleton Tree", koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti, dok mu je britanski Gardijan dao pet zvezdica i opisao ga kao "remek delo ljubavi i razaranja".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prethodni njihov nastup u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji. To je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta pri čemu je Kejv više puta ispunjavao muzičke želje svojih fanova. Nik Kejv i "The Bad Seeds" prodali su više od pet miliona albuma širom sveta i ostavili dubok i dalekosežan uticaj na svetsku umetničku scenu.

foto: AP / Britta Pedersen

Novi album, koji će predstaviti u Kombank areni, nastajao je u periodu kada je Kejv izgubio sina i objavljen je dan nakon premijere dokumentarca novozelandskog reditelja Andrjua Dominika "One More Time With Feeling", koji svedoči o muzičarevoj patnji i traumi. "Skeleton Tree" našao se na prvom mestu slušanosti u osam zemalja.

Prodaja ulaznica za koncert u Kombank areni počinje 17. februara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.