Drage dame, samo za vaše oči! Vreli plesači dižu temperaturu u Domu Sindikata! (FOTO)
Foto: Promo

Chippendales se vraćaju u grad

Drage dame, samo za vaše oči! Vreli plesači dižu temperaturu u Domu Sindikata! (FOTO)

Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls! Profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama doprineli su da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta
Objavljeno:

Potpuno novi Chippendales šou i vreli plesači ponovo će pregrejati Dvoranu Doma Sindikata 21. marta ove godine! Ne propustite najbolje veče ikada i randevu sa najzgodnijim momcima u šou biznisu!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta.

foto: Promo

Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im gostuju svetske zvezde. Chippendalesi, koji su profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, bez daljnjeg su apsolutni svetski fenomen.

foto: Promo

To dokazuju i podaci da su tokom poslednjih 35 godina nastupili ispred 100 mililiona žena u preko 100 država sveta. Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1.2 miliona majica!

foto: Promo

Dame koje budu imale sreće da obezbede VIP ulaznice mogu da očekuju sedište do bine i nezaboravno druženje sa plesačima uz čašu šampanjca.

Karte za ovaj šou možete kupiti u Eventim prodajnoj mreži, na blagajni Doma Sindikata i online www.eventim.rs po cenama od 2.250 – 4.500 dinara, VIP ulaznice 5.490 dinara. O indikacijama, merama opreza i željenim reakcijama na ovaj šou posavetujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.