Pravi užitak za ljubitelje klasike: Gala koncert Opere Narodnog pozorišta i Simfonijski orkestar i  Hor RTS u Sava Centru
Foto: Ilustracija, Fonet / Zoran Mrđa

tradicionalni novogodišnji koncerti

Pravi užitak za ljubitelje klasike: Gala koncert Opere Narodnog pozorišta i Simfonijski orkestar i Hor RTS u Sava Centru

Na repertoaru Opere Narodnog pozorišta biće arije iz opusa najvećih svetskih kompozitora. Simfonijski orkestar i Hor RTS-a i maestro Bojan Suđić predstaviće spektakularan muzički program
Objavljeno: 17:44h

Dva velika koncerta klasične muzike obeležiće dane u kojima dočekujemo Srpsku Novu godinu. U petak 13. januara na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu očekuje nas tradicionalni novogodišnji gala koncert prvaka, solista, orkestra i hora Opere nacionalnog teatra. Beogradski novogodišnji koncert Simfonijskog orkestra i Hora RTS biće održan u Sava Centar, 14. januara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na repertoaru orkestra i hora Opere Narodnog pozorišta biće popularne arije, dueti, serenade, horske deonice iz bogatih opusa najvećih svetskih kompozitora. Publika će čuti dela Verdija, Štrausa, Pučinija, Donicetija, Borodina, Bizea, Mocarta i drugih.

foto: Nemanja Pančić

Tradicionalni Beogradski novogodišnji koncert Simfonijskog orkestra i Hora RTS, održaće se u Sava Centru, 14. januara 2017. godine. Ansambli Muzičke produkcije RTS i maestro Bojan Suđić i Sava Centar, predstaviće spektakularan muzički program.

Publika će imati prilike da čuje i jednog od vodećih svetskih tenora, Zorana Todorovića, umetnika međunarodnog renomea i partnera svetskim divama među kojima su Edit Gruberova, Džun Anderson, Violeta Uramana, Elena Garanča, Sonja Ganasi i druge.

Program će upotpuniti Dečji hor i Hor "Kolibri", a na sceni će se pojaviti i atraktivni gosti iznenađenja. Jedna od njih je i jedinstvena Sonja Kalajić, umetnica na testeri, učenica najrenomiranijeg pedagoga ovog instrumenta Rodriga Gere.

Cena ulaznica: 800, 1000 i 1300 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.