Srpska Nova, petak 13. - PAKAO U NAJAVI! Red Axes dolaze u grad! (VIDEO)
Foto: Promo

Red Axes u Drugstoreu

Srpska Nova, petak 13. - PAKAO U NAJAVI! Red Axes dolaze u grad! (VIDEO)

Izralski duo izdvaja njihov jedinstven zvuk koji je proizvod rokenrol pristupa didžejingu i živim nastupima.
Objavljeno: 15:17h

Projekad dvojice talentovanih producenata iz Tel Aviva, jedan je od najtraženijih na svetu kada je elektronska muzika u pitanju. Duo je na muzičkoj sceni aktivan duže vreme, prvo kao članovi nju vejv / post pank benda Red Cotton.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon što su živeli u Amsterdami i putovali širom Evrope, vratili su se u Izrael da bi započeli seriju "andergraund" psihodeličnih elektronskih zabava "Break it" koje su oživele izraelsku elektronsku scenu i stavile je u jedno od vodećih pozicija.

Red Axes izdvaja njihov jedinstven zvuk koji je proizvod rokenrol pristupa didžejingu i živim nastupima. Ovu godinu su obeležili njihov vinil i spot "Sun My Sweet Sun" na Permanent Vacation etiketi, kao i njihov nastup na renomiranom Burning Man festivalu.

U klubu Drugstore, na tri stejdža, pored zvezda večeri, nastupaju: Kristijan Molnar, Mkdsl, Ewox, Banda Panda, DJ Flip, Chorbika, dddxbbb, Kapetan Esid, Heckler, brÅk. Domaćin žurke - Chorbika.

Prva tura karata u pretprodaji je već rasprodata. Njihova cena, do petka, iznosi 1.000 a na dan žurke biće 1.200 dinara. Mogu se naći na prodajnim mestima i sajtu Eventima i kafeima Nixon, Zla Zla štek, Bivši Bar, Bar 20/44 u Beogradu i PUBeraj u Novom Sadu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.