Novi album Bilje Krstić: Svod kao poklon za Božić (FOTO) (VIDEO)
Foto: Marina Lukić

novA faza uspešnog rada

Novi album Bilje Krstić: Svod kao poklon za Božić (FOTO) (VIDEO)

Spot za pesmu "Dimitrijo, sine Mitre" u kom se zajedno sa Biljom Krstić pojavljuju i velike glumice ovoga grada, publika je već imala priliku da vidi i čuje...
Objavljeno: 12:06h

Daleke vremenske obale spojili su pod jedan "Svod", a Srbiju i Balkan povezali sa čitavim svetom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sa nestrpljenjem sam očekivala realizaciju novog albuma i došao je taj dan. Od 6. januara, na Badnji dan i Božić, naše nove pesme žive svoj muzički život i svi mogu da ih čuju. Posebno se radujem kada uspem da povežem važne datume našeg naroda sa radom orkestra Bistrik. Izlazak albuma "Svod" na svetsko tržište je vrlo značajan podvig u našem radu. Engleska izdavačka kuća Arc music iz Londona u prošloj godini, kao i ja, proslavila je 40 godina rada i to istog datuma kada je počela i moja karijera 24 novembra. Možda slučajnosti ipak ne postoje - raduje se i ističe Bilja Krstić.

Protekla godina, bila je i godina jubileja orkestra Bistrik, 15 godina postojanja, i svečno su je završili velikim beogradskim koncertom u Sava Centru a nakon toga Bilja i članovi orkestra otputovali su u Vašington gde su nakon osam godina još jednom dokazali koliko naši ljudi u svetu vole njihove pesme ali i oni koji ne razumeju srpski jezik ali osećaju muziku.

- Dugo smo i vredno radili i birali pesme. Ne verujem u brze odluke i brze procese kada je u pitanju stvaranje pesama. Uvek se radujem novim izazovima i novoj saradnji. Nadam se i dobrim kritikama jer znam da smo uradili dobru stvar - kaže umetnica u danu kada će novo muzičko čitanje tradicionalnih zapisa moći i publika da čuje.

foto: Marina Lukić

Spot za pesmu "Dimitrijo, sine Mitre" u kome se zajedno sa Biljom Krstić pojavljuju i velike glumice ovoga grada, publika je već imala priliku da vidi i čuje.

Izuzetno emotivna pesma, interpretacija i ekpresije različitih raspoloženja koje su prikazane u spotu najavljuju album koji će se dopasti publici a Bilju Krstić i orkestar Bistrik uvesti u novu fazu uspešnog rada i novih dobrih ostvarenja. Umetnica za naredni period najavljuje još dobrih iznenađenja kada je u pitanju muzika koju voli, stvara i živi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.